12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Lenti
www.lenti.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Horváth László E-mail: info@lenti.hu
 Telefon: +36-92-553-900 Fax: +36-92-553-955
állandó kiállítás,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    ezoterikus hely, ezotéria,    gasztronómiai különlegesség,    gyógyfürdő,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kemping,    kiemelt szolgáltató,    kisvasút, városnéző kisvonat,    média,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    utazási irodák, turistainformáció,    vadászat,    vár, várrom

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Göcsej kincsei, az erdő és fa - Lenti

Telefon szám: +36-92/551-910
Fax szám: +36-92/551-910
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Lenti,
Link: www.zalaerdo.hu

Zalaerdő Rt. 2004-ben építette meg erdei vasútjának állomásépületét Lentiben, amely várótermével és kiállítási célra kialakított másik két termével, 2005. május 6-tól ad otthont a "GÖCSEJ KINCSEI, AZ ERDŐ ÉS A FA" címet viselő erdészet-, fűrészipar- és vasúttörténeti, állandó jellegű kiállításnak. Nyitvatartás: Hétfő - Szombat: 9:00 - 15:00 Vasárnap: ( június 12. 26., július 10. 24., augusztus 7. 21., szeptember 4. 18) : 9:00 - 15:00
 egyedi ritkaság
 

Szent György Energiapark - Lenti

Telefon szám: 0036-92-351-320
Fax szám: 0036-92-351-770
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8960 Lenti, Táncsics u. 2/a
Link: www.lentifurdo.hu

A Szent György Energiapark olyan gyógyító erejű energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, ahol a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, gyógyulni. Szeretnénk, ha kedves vendégeinknél a gyógyvíz és a különleges energetikai hely együttes hatása sokkal hatékonyabban biztosítaná a pihenést és a gyógyulást.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Katonai emlékmű - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Bánffy-Táncsics utca sarkán
Link: www.lenti.hu

A Lentiben állomásozott Magyar Honvédség 26. Bottyán János Gépesített Lövészdandrárának emlékműve. Három köztéri szobrot, amelyek eredetileg a laktanyában voltak, helyeztek el itt. Az egyik Vak Bottyán kuruc generális szobra, amely azóta új helyre került. A másik a fuldokló bajtárást mentő, hősi halált halt Radics Péter őrmester szobra. A harmadik a herendi vasúri szerencsétlenség során meghalt tíz harckocsizó szobra. Minden évben katonai díszszázad tiszteleg emlékük előtt.


II. világháborús emlékmű - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Kossuth úti temetőnél
Link: www.lenti.hu

Az emlékmű a kegyelet parkban található. A három, egyenként 2 méteres márványlapot a lendvai Gidos cég bocsátotta térítésmentesen rendelkezésre. Horváth Károly tervei alapján Farkas Ferenc bocföldei művész készítette. 1990. október 31-én katonai tiszteletadás keretében avatták fel. A középső oszlop felső harmadában bronz dombormű látható. A két oldalsó oszlopon pedig azoknaka nevei szerepelnek, akik a háború során vesztették életüket.


1944-45-ben elhurcolt leventék emlékműve - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Kossuth úti temetőnél
Link: www.lenti.hu

A II. világháború idején Lentiből és környékéről magyar leventéket hurcoltak el szovjet, német munkatáborokba. A mai napig nem tudjuk, hogy hol kerültek végső nyugalomra honfitársaink. Az utókor méltóképpen emlékezik meg róluk azzal, hogy a lenti régi köztemetőben szobrot állítottak nekik.


I. világháborús áldozatok emlékműve - Lenti

Cím: 8960 Lenti, templomkert
Link: www.lenti.hu

Pankotai Farkas Béla alkotása 1929-re készült el. Egy haldokló honvédet ábrázol, kinek kezéből a kardot egy lelkes fiatal veszi ki.


1956-os emlékmű - Lenti

Cím: 8960 Lenti templom mögött
Link: www.lenti.hu

A templom mögötti fa emlékmű- mintegy keresztre feszített torzó- az 1956-os forradalmároknak állít emléket.


Várossá nyílvánítás emlékműve - Lenti

Cím: 8960 Lenti
Link: www.lenti.hu

Ez egy csövekből állított kompozíció, melyen kör alakú fémszalag látható, felirata: Lenti, 1980. A várossá nyilvánítás emlékére állították. A fémszalagon helységnevek szerepelnek (Érd, Fehérgyarmat, Paks, Barcs, Berettyóújfalu, Celldömölk, Körmend, Vásárosnamény), amelyek Lentivel egyidőben kapták meg a városi rangot.
 étterem
 

Denis Étterem és Panzió - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Táncsics M. u. 18-20.
Link: www.hoteldenis.hu
Telefon szám: +36-92-352-659
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Denis Étterem belül 80 főt, a teraszon 50 főt tud fogadni. Négynyelvű étlappal várjuk vendégeinket (magyar, német, angol, szlovén). Bor-könyv áll Vendégeink rendelkezésére, melyből megtudhatják, hol készítik a borokat, milyen „ízűek”, és milyen ételekhez ajánlottak. Az étterem konferenciák tartására 60 fős különteremmel rendelkezik, ami lehetőséget nyújt értekezletek, zártkörű rendezvények megtartására is. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Hubertus Fogadó Étterme Lenti-Lentihegy

Cím: 8960 Lenti -Lentihegy
Link: www.hubertusfogado.hu
Telefon szám: +36-92-551-102;+36-30-994-1653
Fax szám: +36-92-551-104
Kapcsolattartó személy: Varga László

A Hubertus Fogadó étterme a zalai és nemzetközi konyha íz világába nyújt betekintést. Vendégeink bőséges kirándulásokat tehetnek a népi, a hagyományos magyar, valamint a modern konyha íz világába. Étlapunk állandó kínálata a vörösboros vadpörkölt zalai dödöllével, a burgonyaprósza... Ajánlatunkban szerepel a zalai lakodalmi menüsor, kínáljuk a zalai parasztrétest, helyben kemencében sült ételeinket a haspártiaknak, valamint egyszerűbb ételeinket a diétázóknak. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Vén Diák Étterem - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Petőfi Sándor út 42.
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Önt is várja Lentiben a Vén Diák Étterem a Petőfi úton. (a Volt HEMO Étterem helyén). Ételkülönlegességekkel, nagyszerű ízekkel, kiadós adagokkal várjuk kedves Vendégeinket, melyek elsőrangú minőségét mesterszakács által irányított konyhánk biztosítja. Vállaljuk osztálytalálkozók, családi ünnepek, torok, baráti találkozók, céges rendezvények lebonyolítását 120 fő-ig, valamint tálak, illetve rétes készítését kiszállással is. Hétfőtől péntekig kedvező árú ebéd menüvel várjuk kedves Vendégeinket! Étlapunkról kedvére válogathat, ala cart étkezés a hét minden napján, szombati és vasárnapi menüt igény szerint tudunk biztosítani. Nyitva tartás: Egész héten nyitva 08.00-22.00-ig. Konyha minden nap 21.00-ig.
 ezoterikus hely, ezotéria
 

Szent György Energiapark Lenti
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8960 Lenti, Táncsics u. 2/a
Telefon szám: 0036-92-351-320
Fax szám: 0036-92-351-770
Link: www.lentifurdo.hu

A Lenti gyógyfürdő területén 2002-ben fedeztek fel földsugárzásokat, amelyeknek több kereszteződési pontja is található itt, és a Föld energetikai hálózatának részét képezi. Bioenergetikus természetgyógyászok szerint minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Az Energiapark területén található sugárzások ezt az energiahiányos állapotot állítják helyre. Az egész szervezetre hatnak és harmonizálják az energia áramlását. Az alapvető működést segítik, jó hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállítják a testi és a lelki egyensúlyt. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Cím: 8960 Lenti, Táncsics u. 2/a
Telefon szám: 0036-92-351-320
Fax szám: 0036-92-351-770
Link: www.lentifurdo.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A város büszkesége a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark, mely 4 hektár zöld területen 5 szabadtéri és 3 fedett medencével várja a látogatókat. Vize Európa-szerte ismert. Kiválóan alkalmas degeneratív gerinc- és ízületi elváltozások és egyéb mozgásszervi betegségek kezelésére. A gyógyvíz hatását a Szent György energiapark pontjai egészítik ki, melyek segítségével hatékonyabban tudnak a vendégek feltöltődni, pihenni és gyógyulni. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Hetési Csárda Rédics (6 km)

Cím: 8978 Rédics, Lenti út 1.
Telefon szám: +36-92 551-213; +3630 969-3316
Fax szám: +36-92 551-213
Kapcsolattartó személy: Gaál Károly

Rédicsen (Lentitől 6 km-re) a 75 és 86-os út kereszteződésében található a Hetési Csárda. Az ódon hangulatú csárda tájjellegű és magyaros ételek gazdag választékéval várja Kedves Vendégeit. A Hetési Csárdában hidegtálak készítését is vállalják.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Sárberki Horgásztó és Szabadidőközpont - Lenti

Cím: 8960, Lenti Sárberkitó 1.
Telefon szám: +36-30/640-77-28
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.sarberkito.hu

A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülõ 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bõvülõ szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 kiemelt szolgáltató
 

Városi Művelődési Központ és Könyvtár Lenti

Cím: 8960 Lenti, Templom tér 3.
Telefon szám: +36-92-551-082
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.lenti.hu
Fax szám: +36-92-551-018
Kapcsolattartó személy: Konczér Katalin-igazagató

Lentiben 1954-ben kezdte meg működését az első Kultúrház, amely 1968-ban kapta meg a művelődési központ besorolást, mivel járási-módszertani feladatokat is ellátott. 1976. szeptember 26-án került átadásra a jelenlegi épület, amelyben a művelődési központ mellett a városi könyvtár is helyet kapott.
 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Erdei kisvasút - Lenti

Cím: 8960 Lenti
Telefon szám: +36-92/579-033;+36-30-474-2079
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.zalaerdo.hu
Fax szám: +36-92/579-033
Kapcsolattartó személy: Utazási információk a Zalaerdő RT honlapján

A Lenti-Csömödér-Kistolmács erdei kisvasút számtalan csatlakozási ponttal rendelkezik a gyalogos-, kerékpáros-, lovas turizmus és a horgászat számára. Érdemes ezt újra felfedezni és kihasználni a páratlan lehetőségeket.
 média
 

Lenti TV

Cím: 8960 Lenti, Templom tér 5.
Telefon szám: +36-20/44-990-44
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.lentitv.hu
Fax szám: +36-92/551-112

A helyi televíziózás Lentiben 1986-ban kezdődött el, amikor is a városi művelődési központ kezdeményezésére nyújtott támogatást a Városi Tanács tv-stúdió létrehozására. Az eltelt közel húsz év alatt sokan járultak hozzá munkájukkal, szakértelműkkel, lelkes tenni akarásukkal ahhoz, hogy a helyi tévéstúdió 1996-ra önálló intézménnyé fejlődött.
 múzeum
 

Erdészeti-és vasúttörténeti kiállítás - Lenti

Cím: 8960 Lenti
Link: www.lenti.hu

A "Göcsej kincsei : az erdő és a fa " nevet viselő erdészeti és vasúttörténeti kiállítás minden év május elsejétől szeptember 30-ig várja a látogatógat a Lenti-Csömödér-Páka kisvasút Lenti állomásának erre a célra kialakított termében.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Hagyományok háza a haranglábak földjén - Lenti

Cím: Lenti,
Link: www.lenti.hu
Telefon szám: +36-92-351-492
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Hagyományok Háza Látogatóközpont 2006. április 1-étől várja látogatóit, ahol megtekinthető egy hetési néprajzi kiállítás, amely a térségből összegyűjtött népi értékeket reprezentálja 18-19. századból, valamint megcsodálhatók Zala utolsó híres pásztorfaragójának, Soós Lajosnak a munkái is. 2006. április 1.-június 14-ig: H-P: 08-16 óráig, 2006. június 15 - szeptember 1-ig: H-SZ: 10-18 óráig, 2006.szeptember 2 - április 1-ig H-P: 08-16 óráig. (Ebédszünet: 12-12:30-ig)
 szálláshely
 

Hubertus Fogadó Lenti-Lentihegy

Cím: 8960 Lenti, Harangláb út 30.
Link: www.hubertusfogado.hu
Telefon szám: +3692-551-102; +3630-994-1653
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +3692 551-104
Kapcsolattartó személy: Varga László

A Hubertus Panzió Lenti város kiemelt pihenő övezetében, a zalai dombság részeként, a város szőlőhegyén található ahol a zalai panoráma, a friss levegő, családias hangulat biztosítja hogy a pihenés, felüdülés, kikapcsolódás teljes legyen. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Apartman Vendégház - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Deák Ferenc utca 10.
Telefon szám: +36-20 314 0358
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bedő András

Lenti város központi részében kínálunk szálláshelyet. Apartmanház: Az apartmanhoz tartozik egy nagy szoba max 6 férőhely. Az apartmanhoz teljesen felszerelt konyha és önálló fürdőszoba tartozik. Igény esetén garázst is tudunk biztosítani vendégeink részére. A főépületben található szobák 1-4 ágyasok. Minden szobánk TV vel felszerelt, Wi-Fi ingyen használható. Szobaárak: Standard ár 3500.-Ft /fő/éj. Pihenőszoba max. 4 óra 5000.-Ft. Hosszabb tartózkodás esetén további kedvezmények.


Silvanus Panzió - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Táncsics M. u. 14/a
Telefon szám: +36-92/352-119;+36-30/937-3551
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bencsics János
Fax szám: +36-92/352-119
Link: www.silvanus-panzio.hu

A Silvanus Panzió Lenti városában, a fürdő közvetlen szomszédságában épült. A két épületben 32 tágas szoba és egy apartman található. Mindegyikhez külön fürdőszoba, WC, színes TV, saját hűtőszekrény tartozik. Összesen 85 személynek ad kényelmes szálláslehetőséget. Ezenkívül 80 m2-es társalgó áll a vendégek rendelkezésére. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Denis Étterem és Panzió - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Táncsics M. u. 18-20.
Telefon szám: +36-92-352-659
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-92/352-659
Link: www.hoteldenis.hu

A Denis Étterem és Panzió 11 szobával rendelkezik. 2 ágyas, 3 ágyas, valamint 4 ágyas zuhanyzós, televízióval, hűtőszekrénnyel és szobatrezorral felszerelt, légkondicionált szobákkal várjuk kedves vendégeinket. Igény esetén korlátlan internet elérhetőség a szobákban. Valamint 4-5 férőhelyes apartman-ház igényelhető, mely az étteremtől, és a gyógyfürdőtől is 100 m-re található. Gyermekkedvezmény: 2 éves kor alatt a pótágy ingyenes, 2-10 éves korú gyermekeknek 50% kedvezmény. Őrzött parkolóval rendelkezünk, és éjszakai portaszolgálat működik. Az étterem-panzió tavasztól őszig reggel 7-22 óráig, télen 7-21 óráig nyitva tart. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Lenti
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 8960 Lenti
Telefon szám: +36-20 539 9995
Link: www.szeporszag.hu/Lenti.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Lenti. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Római katolikus (Szent Mihály) templom - Lenti

Cím: Lenti
Link: www.lenti.hu

A főtér közepén álló műemlék jellegű templom egy középkori, Szent György titulusú templom helyén épült, amely 1669 előtt összeomlott. Ekkor a vár bejáratánál fatemplomot emeltek Szent Ferenc tiszteletére. Ez már 1688-ban omlófélben volt, 1690-ben misézni sem lehetett benne. A kőtemplom helyén 1691-ben alapították az új templomot, amely 1698-ra készült el. Szent Mihály tiszteletére szentelték.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform Iroda - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Táncsics u. 2/a
Link: www.lenti.hu
Telefon szám: +36-92-551-188
Fax szám: +36-92-551-189
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A lenti Tourinform Irodánk a turisztikai szolgáltatók adatait gyűjti, így az ott elérhető turisztikai szolgáltatásokról is kész Önnek naprakész információt adni.
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Lovászi Olajbányász Vadásztársaság - Lenti

Cím: 8960 Lenti, Zrínyi u. 3.
Link: www.lovaszivadasz.hu
Telefon szám: +36-30/237-5146
Fax szám: +36-92/351-191
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Náday Gyula elnök

Vadászterületünk az ország egyik legszebb táján, Zala megye nyugati szélén Magyarország, Horvátország és Szlovénia találkozási pontja mentén található. Tapasztalt kísérővadászaink segítik a vadászvendégeinket, hogy megismerjék vadászterületünk természeti értékeit, csodálatos vadállományunkat, vadászati szokásainkat. Mindent megteszünk, hogy vendégeink számára valóra váljon az az életre szóló élmény, amit a virágos réten sutát űző őzbakra, az erdő tisztásán orgonáló szarvasbikára vagy a téli tájban lopakodó remete-kanra való vadászat nyújthat.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Lenti vár

Cím: 8960 Lenti, Fő út
Link: www.lenti.hu

A vár építésének idejét, építőjének nevét, alaprajzi elrendezését nem ismerjük. Feltárása még nem történt meg. A vár egyes részeinek felhasználásával a XVIII. században épült magtárépület végén a vár egykori bástyája jól felismerhető, pincéjében is középkori részletek találhatók. A lebontott részek alapfalai a magtár szintje alatt vannak. A várat övező egykori vizesárok ma is látható.
 programok, rendezvények
 

Zalai Pünkösdölő

Cím: 8960 Lenti - Lentihegy
Link: hubertus.fogado@t-online.hu
Telefon szám: +36-30 994-1653
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Mikortól: 2014-06-06
Meddig: 2014-06-10

Zalai Pünkösdölő Lentiben 2014.06.06-10. között Lentihegyen a Hubertus Fogadóben, felnőtteknek borvacsorával - gyerekeknek kalandparkkal. Ráadásként : gyógyfürdő belépőt ajándékozunk ! 26.000 Ft / fő/ 4 nap- 3 éj Gyermekkedvezmény : 0-3 évig 100 %, 3-10 évig 50 % , 10- 14 évig 20 %. Gyerekeknek ajándék belépő az erdei Márokföld Kalandparkba, Felnőtteknek zalai borvacsora!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner