12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Lakitelek
www.lakitelek.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Madari Róbert E-mail: jegyzo@lakitelek.hu
 Telefon: +36-76 449-011 Fax: +36-76 449-055
csónakázás,    falusi turizmus,    gyógyfürdő,    horgászat, horgásztó,    kalandpark, kalandtúra,    kemping,    kilátó, panoráma,    nemzeti park,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 csónakázás
Romantikus pillanatok a gyönyörű környezetben. Hangulatos program pároknak és családok számára.
 

Tőserdei Csónakkölcsönző (csónakázás)

Kapcsolattartó személy: Czinege Orsolya
Cím: 6065 Lakitelek, Holt-Tisza part
Link: www.toserdo.com

A csónakkölcsönző: ZÁRVA. Nyitás időpontja az árvízi helyzet függvénye. A Tőserdő csendes, növényekkel és állatokkal gazdagon tarkított környezetben helyezkedik el a Holt-Tisza, mely 7 kilométer hosszú, patkó alakját a múlt században végrehajtott folyószabályozással alakították ki. Itt található a Tőserdei Csónakkölcsönző és a szabadstrand, mely közvetlen a parkolók és a szigetre átvezető híd lábánál helyezkedik el. A csónakkölcsönzőnkben 9 fémcsónakkal, igény esetén mentőmellénnyel állunk az evezni vágyók szolgálatára. A természeti adottságai alapján a Holt-Tisza alkalmas vízitúrázásra, tanulmányutakra, szabadidő eltöltésre, sportolásra és horgászatra egyaránt.
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Tősfürdő - Lakitelek
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 6065 Lakitelek
Link: www.lakitelek.hu
Telefon szám: +36-76-449-006

A fürdő 4 hektáros, parkosított, ligetes területen helyezkedik el. A fürdőt tápláló termálvizet egy 1970 - es fúrás alkalmával találták ivóvíz helyett. A kút 1050 méter mély, hozama 1000 liter / perc, a víz hőmérséklete 42 °C. A víz alkáli hidrogénkarbonátos, melyet vegetatív idegrendszeri panaszok és mozgásszervi megbetegedések kezelésére, illetve baleseti rehabilitációra javasolunk. A fürdő nyitvatartása szezonális, május 1 - tol augusztus 31 - ig üzemel. Részletes leírás és 2013-as árlista az ikonra kattintva olvasható.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Lakiteleki nagyréti, kisréti vizek (horgászhely)

Cím: Lakitelek, Holt Tisza

A holtágak tiszta vizében számos halfajunk él. Termetes pontyok, csukák, harcsák mellett előfordul a védett réti csík is. Napijegyet Tőserdőn a Sarokház étteremben lehet vásárolni.


Nagyréti horgásztavak - Lakitelek

Cím: Nagyrét, 115/23 hrsz.
Telefon szám: +36-20 922 0428
Fax szám: +36-76 448-567
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kalócz Antal
Link: www.horgaszhely.hu/bacs/lakitelek/nagyret.htm

Nagyréti horgásztavak - Lakitelek. A nagyréti horgásztó horgászvíz 2 db tóból tevődik össze, egyenkként kb. 5.000 négyzetméter felülettel, 60.000 négyzetméter parkosított területen. Nyitva: 6-22 óráig. Napijegy helyszínen a horgásztanyánál váltható. Fogható halak ponty, amúr, sülló, csuka, keszegfélék. Épül a szürkeharcsás tó. Lakókocsi, sátrazási lehetőség, kiépített áramvételezés, tusoló, toalet. GPS koordináták: 46°53'07" 20°01'46"
 kalandpark, kalandtúra
Izgalom, kaland, csapatmunka, rátermettség és siker. Próbálja ki magát. Szervezett csoportokat is várunk, képzünk.
 

Tőserdei Kalandpark Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek, Holt-Tisza part
Telefon szám: +3670 337-6656; +3630 621-3382
Link: www.toserdo.com

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Tőserdei kalandpark az előzetes tervektől eltérően technikai okok miatt nem nyit ki 2013. május elsején. A nyitás későbbi időpontjáról tájékoztatni fogjuk látogatóinkat. A Tősfürdő területén elhelyezkedő új Tőserdei Kalandparkban kora tavasztól késő őszig várjuk a kalandozni vágyókat. Vendégeink segítségére szolgál a gyakorló pálya, mely 3 akadályával tartalmazza azokat az elemeket, melyekkel a pályákon találkozni fogunk. Az animátorok segítenek beöltözni, majd részletesen megtanítják mindenkinek a helyes pályahasználatot, hogy sérülésmentesen próbálhassuk ki rátermettségünket.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Autóskemping - Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek-Tőserdő, Zalán u. 1.
Telefon szám: +36-70 931-7957
Link: www.lakitelek.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A lakiteleki Autóskemping 3 hektár gyönyörűen gondozott, parkosított területen várja vendégeit. A területen 2 darab négyágyas, valamint 15 darab 2+1 ágyas komfort nélküli faház található, közös vizesblokkal és főzőhelységekkel. Sátorhelyeink száma szinte korlátlan, ezzel egyidőben 30 lakókocsi vagy lakóautó kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Nyitva tartás: május 1 - szeptember 30.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Kilátó és Madármegfigyelő - Lakitelek

Cím: Lakitelek Holt-Tisza part
Telefon szám: +36-76-482-611
Link: www.knp.hu

Vizek és nádasok számos madárfajnak biztosítanak táplálkozó és fészkelőhelyet. A tiszaalpári Templomdombról a madarak zavarása nélkül csodálhatjuk meg a gémtelep mozgalmas életét. A holtágak mentén a nádi énekesek hangját halljuk, de megpillanthatjuk a színpompás jégmadarat is. Az idős fák miatt az erdő odúlakó madarakban igen gazdag. Nem csak a gyakori nagy fakopáncs és zöldküllő, hanem a sokkal ritkább szürke küllő is megfigyelhető. Az odvakban a madarak mellett számos denevérfaj is otthonra talál.
 nemzeti park
Európában egyedülálló természeti környezet és állatvilág, a Világörökség része. Magyarország különösen védett értéke, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Tőserdő (Kiskunsági Nemzeti Park része)

Cím: Lakitelek, Külterület
Telefon szám: +36-76-482 611
Link: www.knp.hu
Fax szám: +36-76-481 074

Lakitelek szerves része a turisztikai szempontból kiemelkedő Tőserdő. A fürdő a gyógyulni vágyókat, míg a Holt-Tisza a pihenni, kirándulni szándékozókat várja. A Holt-Tisza mintegy 7 kilométer hosszú, a múlt században végrehajtott folyószabályozással alakult ki. Ebben a csendes, növényekkel és állatokkal gazdagon tarkított környezetben helyezkedik el a Kiskunsági Nemzeti Park területe, melynek egységei közül talán ez, a legkisebb a leggazdagabb tájképi szépségekben.
 sétáló utca, városkép
 

Képek a településről - Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek
Link: www.lakitelek.hu

Lakitelek jól megközelíthető, bármilyen úton is szándékozik ellátogatni hozzánk, válassza akár a közutat (az M5 autópálya 30 kilométer), akár a vasutat (Kecskemét - Kunszentmárton). Látogasson el hozzánk, sétáljon a Tőserdei üdülőterületen, a Kiskunsági Nemzeti Parkban, a Tőserdei védett területen, ismerje meg akár kerékpárral, akár lóháton, vagy kocsikázva, vagy akár csónakkal ezt a kis természeti csodát. Amennyiben a nyugodt sportok szerelmese ajánlom, hogy tegyen egy próbát a horgászattal.
 templom
 

Református templom - Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek, Béke u. 2.
Telefon szám: +36-76-449-169

Lakitelek református temploma 1929-ben épült.


Római katolikus templom - Lakitelek

Cím: 6065 Lakitelek, Béke u. 1.
Telefon szám: +36-76-449-074

Lakitelek Római katolikus temploma 1927-ben épült.
 programok, rendezvények
 

Tőserdő Szépe - Tiszavirág Fesztivál

Cím: Lakitelek, Tőserdő
Telefon szám: +36-30 370-70-60
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Galgóczy Zsolt
Link: www.toserdo.hu
Mikortól: 2013-07-12
Meddig: 2013-07-13

A XVIII. Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál 2013-ban, szintén júliusban kerül megrendezésre, 2013. július 12 -13 (14-e vasárnap) pótnap. Rengeteg kiemelt sztárvendéget hívtunk meg a szórakoztató ipar élmezőnyéből. Mivel szabadtéri a rendezvényünk a jó időt megrendeltük. Zivatar vagy annál rosszabb idő esetén a rendezvényt felfüggesztjük és amint lehet folytatjuk, illetve néhány sztárvendég vállalta, hogy tartalék időpont vasárnap lesz mint pótnap.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner