12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Ládbesenyő
www.ladbesenyo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Győrfi Gábor E-mail: k0692@koznet.hu
 Telefon: +36-48-341-476 Fax: +36-48-341-476
falusi turizmus,    gyógyfürdő,    múzeum,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Safi Vendégház - Ládbesenyő
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-48/525-085
Fax szám: +36-48/525-085
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Safarcsik Tiborné
Cím: 3780 Ládbesenyő, Andrástanya, Fő út 4.

A Safi Vendégház a falu legszélső háza. Tornácáról az erdőre, a pince sorra és a kies Kanyica-völgyre nyílik kilátás. Teljesen felújítottuk a terméskőből épült tornácos parasztházat. Hét fő komfortos körülmények közötti elszállásolására van lehetőség. A konyha és étkező kapacitásai, az udvari bejáratú zuhanyzó és WC azonban nagyobb csoportok piknikezését, sátorozók fogadását is lehetővé teszik. A tágas udvar sportolásra, napozásra ad lehetőséget. A házhoz 200 m-re egy borospince is tartozik, ahol hangulatos környezetben lehet szalonnát sütni, beszélgetni. Részlete leírás, tájékotartó az ikonra kattintva olvasható, tölthető le.
 múzeum
 

Lengyel múzeum - Ládabesenyő

Cím: Ládbesenyő (Andrástanya), Fő 4.
Link: www.edelenykisterseg.hu

Derenkről tömbben Andrástanyára, Istvánmajorba, és Büdöskútpusztára telepítették ki a lakosságot, akiknek le kellett saját házukat bontani, az építőanyagot (téglát, faszerkezeteket, nyílászárókat) magukkal vitték újonnan kijelölt lakóhelyükre. Az emlékházat a kitelepítéskor 1943-ban építették fel, két családnak szolgált élettérül. A lakóház 3. szobájában szövőszék és egy andrástanyai paraszti szoba látható. A 4. helyiségben helybéli lakberendezést és a gazdálkodás tárgyi anyagait mutatják be.
 templom
 

Református templom - Ládbesenyő

Cím: 3780 Ládbesenyő, Rákóczi u. 8.
Link: www.edelenykisterseg.hu

Ládbesenyő település református temploma valószínűleg középkori eredetű, de mai alakját a barokk idején kapta. A XVIII. századi, festett famennyezetét levakolták, de festett fakarzatai (az egyik 1756-ból) láthatók.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner