12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kunszállás
www.kunszallas.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Almási Roland Márk E-mail: info@kunszallas.hu
 Telefon: +36-76 587-621 Fax: +36-76 587-622
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    lovaglás,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    növénykert, park,    templom

 étterem
 

Pál Vendéglő Kunszállás

Telefon szám: +36- 76-587-613
Fax szám: +36- 76-587-613
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Pál László
Cím: 6115 Kunszállás, Bem József u. 24.
Link: www.palvendeglo.hu

A Pál Vendéglő Kunszálláson - Kecskemét és Kiskun- félegyháza között - található. A 2004-ben felújított vendéglátóhely a falu központjában, a Bem József utca 24. szám alatt lelhető fel.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Zöld Pázsit Vendégház

Telefon szám: +36-76/587-613
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Pál László
Cím: 6115 Kunszállás, Arany J. u. 6
Link: www.palvendeglo.hu

Vendégházunk Kunszállás központjában, az Arany János utcában 2003 óta áll a kedves vendégek, illetve a falusi turizmus iránt érdeklődők rendelkezésére. Az egész évben igénybe vehető, három napraforgós minősítésű ház 6 személyes befogadóképességével ideális családok, baráti társaságok részére. Igény esetén reggeli, ebéd, illetve vacsora igényelhető a Pál Vendéglőben!
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Somogyi Lovas Szabadidő Központ

Telefon szám: +36 (30) 22-98-333
Kapcsolattartó személy: Somogyi Ferenc
Cím: 6115 Kunszállás, Tanya 739.
Link: www.somogyilovaskozpont.hu

Somogyi Ferenc feleségével, Ibolyával 1978-ban költözött Kunszállásra, feladva a városi nyüzsgő életet. Három gyermeküket itt nevelték fel. Istállójukba az első lovat 1995-ben kötötték be, 5 évvel később már a családfő bakra is ült az első amatőr versenyen. Azóta is minden évben elindul 5-6 versenyen, váltakozó sikerrel, de vallja, hogy nála nem az eredmény a lényeg, hanem a kikapcsolódás, a szórakozás
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Gyöngyösi Mátyás Helytörténeti Gyűjtemény

Cím: Kunszállás
Link: www.kunszallas.hu

Gyöngyösi Mátyás Helytörténeti Gyűjtemény. „Ki a múltat nem ismeri, a jövőt nem érdemli!” Néprajzi gyűjteményünk ápolása, gyűjtése már a 60-as években megkezdődött. Ma látható tárgyink alapjait Gyöngyösi Mátyásnak köszönhetjük, aki értékesebbnél értékesebb darabokat halmozott fel. Kezdetben a Herke-tói iskolában helyeztük el kincseinket, viszont a Termelő Szövetkezet megszűnésével számos értékes anyag tűnt el, semmisült meg (tambura, kecskeduda, lóvontatású- gabonanyomtató). A műtárgyak megóvása érdekében, ideiglenesen a tűzoltó szertár mögött lévő épületben helyeztük el az ekkor már igen magas számra gyarapodott értékeket.
 templom
 

Római katolikus templom - Kunszállás

Cím: 6115 Kunszállás
Link: www.kunszallas.hu
Telefon szám: +36-76/378-081
Kapcsolattartó személy: Gyöngyösi József lelkész

Római katolikus templom - Kunszállás. 1896 július 19-én Agács János félegyházi apátplébános, hatezer hívő jelenlétében szentelte fel. Azóta többször felújították, restaurálták. Kármelhegyi Boldog Asszony tiszteletére még a templom elkészülte előtt a szabad ég alatt is tartottak istentiszteletet. A templom búcsú, amit évente július közepén tartanak, -a falu egyik legnagyobb ünnepe.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner