12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kunmadaras
www.kunmadaras.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Balogh MArianna E-mail:
 Telefon: 0036-59 527-342 Fax: 0036-59 327-425
autó-motorsport,    autós-motoros találkozó,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    extrém sport,    falusi turizmus,    híres személy,    imaház, kápolna,    internet,    mozi,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    repülősportok,    repülőtér,    sétáló utca, városkép,    sétarepülés,    söröző, pub,    szabad beruházási terület,    szabad építési telkek,    szálláshely,    templom

 autó-motorsport
 

Dragbike OB, Autós gyorsulás OB, Drift OB

Cím: Kunmadaras, repülőtér
Link: www.kunmadarasmotorsport.hu

Dragbike OB, Autós gyorsulás OB, Drift OB. 20120. június 22-23. Folytatódnak a jubileumi Kunmadár rendezvénysorozat meglepetései! 4 az egyben rendezvény vár Rád ezen a napon! Autós motoros gyorsulási verseny és egy kis streetfighterkedés mellett lesz MNASZ Drift Országos Bajnoki futam is amire még nem volt példa! Mindenkit várunk június 23-án! A közönségből ismét rá lehet jönni a pályára, próbáld ki magad! Ja! Persze a sörfutást is bepótoljuk és gokartozási lehetőség is lesz ismét!


SHOX Extrém Hétvége 2012 - Kunmadaras

Cím: Kunmadaras, repülőtér
Link: www.kunmadarasmotorsport.hu

SHOX Extrém Hétvége - Kunmadaras 2012. augusztus 17-20. Shox Extrém Hétvége, Jubileumi év, jubileumi rendezvénysorozat! Minden futamra készültünk valamilyen meglepetéssel és minden futamra több eseményt szerveztünk Kunmadárra! Ezt a rendezvényt nem lehet felülmúlni, hiszen NYOLC program egy hosszú hétvégén, mely programok önállóan is megállnák a helyüket s még egy meglepetés nincs is a programok között! Méltó szezonzárás lesz, ezt ne hagyd ki! Borítsuk a lelátókat piros fehér zöld színekbe így szurkoljunk a magyar versenyzőknek!
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

I. Világháborús Emlékmű - Kunmadaras

Cím: Kunmadaras, Kossuth tér.
Link: www.kunmadaras.hu

I. világháborús Emlékmű restaurálását és kiegészítését Győrfi Sándor szobrászművész készítette 1999-ben.


Községháza - Kunmadaras

Cím: 5321 Kunmadaras, Kossuth tér 1.
Link: www.kunmadaras.hu
Telefon szám: +36-59-527-332
Fax szám: +36-59-527-334
Kapcsolattartó személy: Márki Sándor polgármester

A községháza 1890-ben ekletikus stílusban épült.


II. Világháborús Emlékmű - Kunmadaras

Cím: Kunmadaras
Link: www.kunmadaras.hu

II. Világháborús Emlékmű - Kunmadaras


Az 1946-os pogrom áldozatainak állított emlékmű

Cím: Kunmadaras
Link: www.kunmadaras.hu

Az 1946-os pogrom áldozatainak állított emlékmű Kunmadaras
 múzeum
 

Kossuth-tájház Kunmadaras

Cím: Kunmadaras, Bibó István út 1.
Link: www.kunmadaras.hu
Telefon szám: +36-59-327-401

Kunmadaras keleti szélén, a Bibó István út 1. szám alatt műemlék jellegű népi lakóház áll, melyet a VXIII. Század végén építettek. Az itt található anyag nagyközségünk múltját fényképeken, tárgyi ermlékeken keresztül mutatja be, s betekintést ad a település regi életébe is. A Hortobágy nyugati szélén lévő lakóház - az egykori „kunkapitányi ház” - a Szolnok-Kunhegyes-Madaras-Debrecen közötti ősi kereskedelmei út menten fekszik. A történeti kutatások szerint - megerősítve a helyi hagyományt - Kossuth Lajos 1849. július végén itt szállt meg, amikor Görgey Artúrral tervezett Tiszántúli találkozójára sietett. A lakóház ma Kossuth-tájház. (Nyitva: hétfőtől - péntekig 14 - 16 óráig, hétvégén előzetes bejelentkezéssel.
 repülőtér
Felkészült fogadószemélyzet, technikai háttér, kedvező feltételek és kiegészítő komfort szolgáltatások segítik az érkezőket és indulókat. További információ itt:
 

Kunmadarasi Repülőtér

Cím: Kunmadaras
Link: www.kunmadaras.hu

A Kunmadarasi Repülőtér a fénykorát a 80-as évek közepén élte, mint szovjet repülőbázis.
 templom
 

Református Templom - Kunmadaras

Cím: 5321 Kunmadaras, Kálvin út 4.
Link: www.kunmadaras.hu
Telefon szám: 0036-59-327-456

A kereszthajós templom kelet-nyugati fekvésű, tengelyének nyugati homlokzata előtt áll a 33 m magas tornya. A torony és a hajó földszintjén félköríves ablakai, a hajó emeleti részének félköríves ikerablakai vannak. A késő barokk stílusjegyeket hordozó torony mellett a hajó neoromán és klasszicista elemeket tartalmaz. Négy bejárata van. A belső térben mind a négy égtáj fele karzatok találhatok, az ülőhelyek száma 2000. A debreceni Nagytemplomban lévő mintájára készült a szószék, a Mózes-szék, valamint az Úr asztala. Az orgonáját 1883-ban épitették. A templom részleteiben neoklasszicista. Három harangja van, 1463 kg, 608 kg, és 180 kg. A templomban Kossuth Lajos is járt, székét ma is őrzik.
 programok, rendezvények
 

Honda Autós Motoros Majális 2015 Kunmadaras

Cím: Kunmadarsi reptér
Link: www.kunmadarasmotorsport.hu
Telefon szám: +36-30 636-4264
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hadnagy József
Mikortól: 2015-04-30
Meddig: 2015-05-01

Kunmadaras Motorsport 2015. évben is megrendezi a kunmadarasi reptéren kialakított versenypályán a Honda Autós Motoros Majálist a motorsport kedvelőinek. Programok: HONDA Autós MOTOROS MAJÁLIS, autós és motoros (dragbike) gyorsulás, próbáld ki magad: közönségversenyek, családi programok minden korosztálynak, lányok, fiúk, sör, napsütés!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner