12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kunfehértó
www.kunfeherto.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Huszár Zoltán E-mail: kunfehertoph@kunfeherto.hu
 Telefon: +36-77/507-100 Fax: +36-77/507-131
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    Ifjúsági szállás, tábor,    kemping,    nemzeti park,    templom,    uszoda, strand,    védett ritkaság

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Kun-Fehér-tó (horgászhely)

Cím: Kunfehértó
Link: www.kunfeherto.hu

A Kunfehértói Előre Horgász Egyesület négy tavon gazdálkodik. A fürdőtó, a 2. sz. és a 3. sz. horgásztó, valamint a 36 horgász részére helyet biztosító versenytó halállománya rendkívül gazdag: ponty, amúr, kárász, keszeg, süllő, balin és harcsa fogható. Horgászjegy vásárolható az Általános Iskola épületében, illetve az üdülőfaluban a kempingben és a Kárász utca 5-ben (Délia kft.).
 Ifjúsági szállás, tábor
 

Angyalbőr Üdülő Kunfehértó

Cím: 6413 Kunfehértó
Telefon szám: +36-77-407-054;+3670 773-4068

Angyalbőr Üdülő Kunfehértó. A faházaink szezonálisan kerülnek kiadásra, elsősorban nyáron (májustól-szeptemberig) mivel nem fűthetőek. Tavaszi és őszi horgász szezonra is bérelhető. A faházak öt személyesek, két szoba (3 ágyas, 2 ágyas) ezen kívül felszerelt konyha (5 fő részére), fürdőszoba, WC minden faházban található.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Tó Kemping - Kunfehértó

Cím: 6413 Kunfehértó, Tábor u. 27
Telefon szám: +36 77 407 078
Link: www.kunfeherto.hu

A tó partján, az árnyas fák között fekvõ kemping ideális pihenõhely a nyugalomra vágyó vendégeknek. A kemping árnyékos területén, a sátorhelyek mellett található 5 db faház, melyek 4, 3 és 2 személyesek. A vendégeink térítésmentesen vehetik igénybe a jól felszerelt konyhákat, valamint kültéri fõzõhely is a rendelkezésükre áll. A Kunfehértói Tó Kemping a városi élet ártalmaitól mentes, nyugodt, csendes környezetben, komfortos feltételeket biztosítva várja kedves vendégeit.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Fehér-tó Kunfehértó

Cím: Kunfehértó
Link: www.kunfeherto.hu

Kunfehértó a Duna-Tisza közének déli részén, Kiskunhalastól 10 km-re fekszik. A település megközelíthető közúton: az 53-as útról Kiskunhalasnál Jánoshalma felé kell letérni; vasúton: a Kiskunhalas-Baja-Bátaszék vonalon. A tófürdő a víz nyújtotta kikapcsolódás mellett az immár hagyományos "Kunfehértói Nyár" rendezvénysorozattal is várja kedves vendégeit. A júniustól augusztus végéig tartó kulturális programok: kiállítások, könnyűzenei koncertek, népi együttesek műsorai, sport- és szabadidős rendezvények közül kiemelkedik a Sörfesztivál (július, második hétvégéjén), amely három napos rendezvényként egyre nagyobb rangot vív ki az ország déli részén, és egyre több vendéget vonz belföldről, külföldről egyaránt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner