12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kozármisleny
www.kozarmisleny.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Biró Károly E-mail: info@kozarmisleny.hu
 Telefon: +36-72-570-910 Fax: +36-72-570-916
horgászat, horgásztó,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Kozármislenyi tó - horgásztó

Cím: Kozármisleny
Link: www.kozarmisleny.hu

Egyik legnagyobb vonzereje a Kozármisleny településnek a horgásztó. A parkosított tó környékén, fedett bungallók és padok várják az oda látogató vendégeket. Gazdag halállománnyal rendelkezik pl. ponty, harcsa, csuka, süllő, kárász és keszeg félék. A tó és környéke könnyen megközelíthető, kiépíttet parkolóval rendelkezik.
 templom
 

Katolikus templom - Kozármisleny

Cím: Kozármisleny,
Link: www.kozarmisleny.hu

1971-ben Mór püspök tiszteletére szentelt Kozármisleny plébániatemploma, elrejtve a külső szemlélő elől. A politikai szemlélet miatt akkoriban nagy eredménynek számított, hogy egyáltalán felépíthették, ezt is csak megkötésekkel tehették. Ha a templomot külső szemlélő szemével nézzük, az első furcsaság, amit észreveszünk, hogy nincs tornya. A másik megkötés, hogy csak eldugott helyen építhették, nem épülhetett például a falu terére, olyan helyre, ami illik egy templomhoz.


Református templom - Kozármisleny

Cím: Kozármisleny
Link: www.kozarmisleny.hu

2006. május 27-én az új templom felszentelésre került, melyen a szertartást Dr. Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke tartotta. 2006 karácsonyakor szólal meg a toronyban a (325 kg-os) H-hangú nagyharang (Szili Katalin az Országgyűlés Elnöke és Bókay Endre országgyűlési képviselő adománya révén) és (115 kg-os) Fisz-hangú kisharang (a hívek adományaiból).

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner