12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kozárd
www.kozard.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: DR. HAJASNÉ BANOS MÁRTA E-mail: ecseg-kozard@profinter.hu
 Telefon: 0036-32-490-256 Fax: 0036-32-490-256
állandó kiállítás,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    népi kézművesség,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vadászat

 étterem
 

Vadvirág étterem - Kozárd

Telefon szám: +36-30 746 4320
Cím: 3053 Kozárd, Fő út 29.
Link: www.agroservice.hu

Kedves Vendégeink! Tekintettel a Kormány döntésére éttermünk 2020.11.11.-től az újranyitás lehetőségéig zárva tart. Köszönjük eddigi látogatásaikat és bízunk benne, hogy a közeljövőben újra tárt kapukkal várhatjuk Önöket! Vadvirág Étterem.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Falusi turizmus vendégszervezés

Telefon szám: +36-32-491-093
Cím: 3053 Kozárd, Jókai köz 4
Link: www.falutur.hu
Fax szám: +36-32-491-093
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Koziel Miklós

Szállásfoglalás, országos kínálat - gyors szálláskereső, kedvező szállásár, precíz ügyintézés. Minden korosztálynak kitűnő megoldás az üdülésre, hétvégi kikapcsolódásra.
 sétáló utca, városkép
 

Képek Kozárd településről

Cím: Kozárd
Link: www.kozard.hu

Kozárd. Egy aprócska falu a Cserhát alján. Kozárd. Egy zöld völgyben megbúvó gyöngyszem a Palóc Út déli kapujában. Kozárd. 1000 év Küzdelem, Hagyomány, Megújulás és Remény. Kozárd. A küzdelmesen élö falu modellje Magyarországon. Kozárd. A magyar szellem és a vidék müvészetének hírvivöje Európában.
 szálláshely
 

Udvarház Kozárdon   Info

Cím: Kozárd
Link: www.falutur.hu/kozard
Telefon szám: +36-1-3434-130
Fax szám: +36-1-321-2426
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kozielné Cser Zsóka

Budapesttől 90 km-re, 210 lelket számláló csendes falu, hegyekkel övezett völgy, erdős terület, közvetlen patak part *** kifejezetten az ökoturizmust kedvelőknek kedvez, a környék irodalmi, történelmi múltja, változatos földtani és természeti látnivalói különös tekintettel a világörökség részeként számon tartott Hollókőre és az Európa-díjas Ipolytarnócra - a gazdag programlehetőség minden korosztálynak maradandó élményt biztosít. Kert: 3000 m2 + 1000 m2 (keritetlen patakpart) füvesített, gyümölcsfák, a vendégeknek 2400 m2 gyep + 1000 m2 patakparti terület Felszerelése: kerti bútor, padok, bográcshely, faszenes grillező, pingpongasztal, tollaslabda pálya, lengőteke, kerti medence (3,6 x 0,9m-s), hinta, homokozó *** Részletes szállásár és kedvezmény, valamint az esetleges egyéb költség a www.falutur.hu/kozard lapon található, az itt közölt ár tájékoztató jellegű, létszámtól függően a megadottól eltérhet. A pontos szállásárat - részletes árjegyzék szerint - Önnel a visszaigazolásban tudatjuk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner