12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagygörbő
www.nagygorbo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 
 Polgármester: JUDI OSZKÁR E-mail: korjegyzo.ohid@t-online.hu
 Telefon: +36-83-574-010 Fax: +36-83/574-010
erdei túra, tanösvény

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Kovácsi-hegyi bazaltutca - Nagygörbő

Telefon szám: +36- 83/574-010
Cím: 8356 Nagygörbő,
Link: www.nagygorbo.hu

         
         
A Kovácsi-hegy bazaltfolyosói, bazalfülkéi kitûnõ és kedvelt kiránydulóhelyek.Buruczky Ferenc (Kovácsi-hegy) Tanösvény.A Kovácsi-hegy a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védett természeti értéke. A turistautakon barangolva találkozhatunk a természet apró szépségeivel, egy-egy idõs fával, madarakkal, az erdõ vadjaival. Zala megye 7 csodája a Kovácsi-hegyi bazaltutca. Az értékfelmérő akció ötletgazdái és képviselői 2010. augusztus 28-án szombaton márványtáblával és az ezt elismerő oklevéllel jelölték meg a természeti csodák sorába tartozó Vindornyaszőlős és Nagygörbő határán található Kovácsi-hegy sziklaösvényét.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner