12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mátraderecske
www.matraderecske.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Forgó Gábor E-mail: matraderecske@t-online.hu
 Telefon: 0036-36-476-123 Fax: 0036-36-476-325
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Kovács-Vendégház - Mátraderecske

Telefon szám: +36-30-447-9556
Fax szám: +36-36-476-172
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kovácsné Kocsa Krisztina
Cím: 3246 Mátraderecske, Bartók Béla út 5.

         
         
A Mofettától alig 200 méterre 2 szobás, összkomfortos különálló vendégház a Kovács-vendégház. Rendelkezik zárt parkolóval, kerti pihenővel, grillező, bográcsozási hellyel, szaunával, kondi teremmel és egy csodálatos 80 m3-es panoráma terasszal. Nyáron 4 méter átmérőjű 80 cm mély körmedencével. A szobákhoz külön-külön fürdőszobák és TV-k vannak. A konyha jól felszerelt, főzési lehetőség is van. Mofettás vendégeinket, igény esetén a kezelésekre személygépkocsival szállítjuk. Kutyát, macskát is lehet hozni. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner