12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyírbátor
www.nyirbator.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Máté Antal E-mail: info@nyirbator.hu
 Telefon: +36-42-281-095 Fax: +36-42-281-311
konferencia központ

 konferencia központ
Felkészült termek, célszerű kialakítások, modern technika és kiváló asszisztencia várja a tematikus rendezvények látogatóit. Komfort és kellemes környezet segíti a rendezvényt követő kikapcsolódást. Kérje részletes tájékoztatónkat itt.
 

Konferenciaközpont - Báthori Várkastély
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36 42 254-105
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 4300 Nyírbátor, Vár utca 1.
Link: www.bathorivarkastely.com

         
         
Bemutatom Önöknek Kelet-Magyarország egyik legimpozánsabb konferenciatermét. A vár méltó környezet egy szakmai konferencia, és kulturális rendezvény számára is. Az álom 2006. szeptemberére vált valóra a XV. század végén, a Báthori család által építetett étkezőpalota felújítása révén. A Báthori Várkastély tetőterében található exclusive, légkondicionált és a legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt konferenciatermünk ideális helyszínt biztosít konferenciáknak, rendezvényeknek, üzleti megbeszéléseknek, továbbképzéseknek egyaránt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner