12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Komárom
www.komarom.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Molnár Attila E-mail: kompmh@t-online.hu
 Telefon: +36-34-541-300 Fax: +36-34-541-348
állandó kiállítás,    étterem,    galéria,    gasztronómiai különlegesség,    gyógyfürdő,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kemping,    kerékpártúra, kerékpár kölcsönző,    látnivalók a környéken,    mozi,    múzeum,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    történeti múzeum,    utazási irodák, turistainformáció,    vár, várrom

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Czibor Zoltán-emlékkiállítás - Komárom

Telefon szám: +36-34-344-986
Cím: Komárom, Sport utca
Link: www.komarom.hu

A legendás, olimpiai bajnok, komáromi születésű labdarúgó Czibor Zoltán életpályáját mutatja be a róla elnevezett városi sporttelepen berendezett szoba. Előzetes egyeztetés után látogatható.
 galéria
Kiállítóterem, tárlat ahol a magyar és külföldi képzőművészek alkotásait, képeit, műgyűjteményeit lehet megtekinteni és megvásárolni.
 

Komáromi Kisgaléria

Telefon szám: +36-34 346-751
Cím: Komárom, Kelemen László u. 7.
Kapcsolattartó személy: Ölveczky Gábor grafikusművész

A Komáromi Kisgaléria 2007-ben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. Évente hat - hét kiállításnak ad helyet a galéria, köztük rendszeresen szlovákiai magyar művészeknek.
 gasztronómiai különlegesség
Itt kiváló mester ajánl helyi finomságokat.
 

Magyarország tortája 2018

Telefon szám: +3634 341-919
Cím: 2900 Komárom, Bajcsy-Zsilinszky út 28
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.janoskacukraszda.hu

A Komáromi kisleány lett idén Magyarország tortája. A Komáromi kisleány elnevezésű tortát a Jánoska Cukrászda cukrásza, Sztaracsek Ádám készítette.
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Komáromi Gyógyfürdő

Telefon szám: +36-34-342-551
Cím: Komárom, Táncsics Mihály u. 34-36.
Link: www.komthermal.hu
Fax szám: +36-34-342-551

A Komáromi Gyógyfürdő egyidejűleg kínál kulturált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeinket. Rendezvényekhez 40 fős konferencia- termet tudunk biztosítani. Keresse fel és érezze jól magát a még mindig igen kedvező árú, családias Komáromi Gyógyfürdőben! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Bástya Csárda - Komarno

Telefon szám: 00421/ 903 74 40 61
Cím: 94501Komárnó (Rév-Komárom),Okruľná 271
Link: www.komarno-csarda.sk
Fax szám: 00421/35 77 27 047
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Petrik Péter

Bástya Csárda - Komarno. Szeretettel üdvözöljük Önöket gazdag történelmi múltra visszatekintő városunkban. Egyúttal engedjék meg, hogy tisztelettel meghívjuk Önöket hagyományőrző ételkülönlegességeiről híres éttermünkbe, ahol a családias meghitt légkör és messzi földön nevezetes konyha gondoskodik kedves vendégeink jó hangulatáról.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

WF Szabadidőpark (horgászhely) - Komárom

Telefon szám: +36 34/347-235
Cím: 2921 Komárom-Szőny, Puskaporosi út 24.
Link: www.wfpark.hu
Fax szám: +36 34/540-337
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A WF Szabadidőpark kedvelt szolgáltatása a horgászat. Amit kínálunk: kiépített horgászhelyek, szakszerű és rendszeres telepítés, piknikezésre és főzőversenyre rendezésére alkalmas főzőhelyek a horgásztó mentén. K&H SZÉP kártya elfogadóhely.


Komáromi Rüdiger-tó (horgászhely)

Cím: Komárom, Madách I. utca

Komáromi Rüdiger-tó horgászhely. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, törpeharcsa, fekete sügér, domolykó.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

WF Szabadidő Park és Kemping - Komárom

Cím: 2900 Komárom Puskaporosi u. 24.
Telefon szám: +36-34-347-235
Fax szám: +36-34-347-236
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.wfpark.hu

A WF Szabadidő Park a város központjától 2,3 km-re található. Kempingünk összkomfortos faházakat, ifjúsági szállást, apartmant és sátorhelyeket kínál. 5 feszített víztükrű medencénkben biztosítunk fürdőzési lehetőséget, amely a kempingezők részére ingyenes. A Park területén horgásztó és sportpályák is találhatók. Vendégeink rendelkezésére áll egy exkluzív étterem is. A fürdőzési élményeket az óriáscsúszda használata fokozza. K&H SZÉP kártya elfogadóhely.
 kerékpártúra, kerékpár kölcsönző
 

A Duna Északi parti kerékpártúrái

Cím: Révkomárom Szlovákia
Telefon szám: +421 905 469 233
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.visitdanube.eu

Több, mint száz kilométernyi kerékpáros csillagtúra lehetőség várja az idei nyártól a vendégeket Rév-Komáromba és környékére. Sőt, már Komáromtól Pozsonyig is elbiciklizhetünk, végig kiépített kerékpárúton. A Komárom és Karva közti Dunamente térsége kiváló lehetőségeket kínál mindazoknak, akik egy kis mozgással szeretnék levezetni az elmúlt hónapok feszültségét.
 látnivalók a környéken
A látnivalók a környéken hasznos, és fontos információkat ad az adott településre készülőknek. Ha itt már mindent látott, megnézett mit és hol érdemes a környéken felkeresni.
 

Komárom környékének látnivalói

Cím: Komárom
Link: www.szeporszag.hu

Esztergom (52 km), Tata (45 km), Győr (47 km), Pannonhalma (55 km).
 mozi
 

Jókai mozi Komárom

Cím: 2900 Komárom, Táncsics Mihály u. 13.
Link: www.jokaimozi.hu
Telefon szám: +36-20 380-8975

Mi magunk örülünk annak, hogy a Jókai Mozi még mindig működhet nálunk, így Komárom is jelen van még az klasszikus értelembe vett mozitérképen! Nyilván nem vehetjük fel a versenyt a multiplex mozikkal, de igyekszünk egyedi hangulattal és technikai fejlesztésekkel kedveskedni a moziba járó közönségnek.
 múzeum
 

Igmándi Erőd Római Kőtár - Komárom

Cím: Komárom, Igmándi út
Link: www.komarom.hu
Telefon szám: +36-30-508-5097

Igmándi Erőd Római Kőtár - Komárom. Az erődrendszer legfiatalabb tagja, 1871-1877 között épült. Érdekessége az ellenséges tűz szilánkhatása elleni védelmet szolgáló harántsáncok, melyek ma eredeti állapotukban tanulmányozhatók. 1965 óta kazamatáiban látható a Klapka György Múzeum római kőtárának anyaga: kőfaragványok, feliratos sírkövek, szarkofágok és oltárkövek.


DDR. Juba Ferencz Magyar tengerhajózási gyűjtemény

Cím: Komárom, Szabadság tér 1.
Link: www.komarom.hu
Telefon szám: +36-34-541-340

DDR. Juba Ferencz Magyar tengerhajózási gyűjtemény. A Bécsben élő egykori hajóskapitány és hajóorvos gyűjtőmunkája eredményeként egyedülálló dokumentumokat, navigációs eszközöket, tengerész emléktárgyakat tekinthetünk meg a múzeumban.


Klapka György Múzeum - Komárom

Cím: Komárom, Kelemen László u. 22.
Link: www.komarom.hu
Telefon szám: +36-34-344-697

A Klapka György Múzeum 1996-ban megnyílt főépületének állandó kiállításán a brigetioi ásatások freskó- és tárgyi leletei, valamint az 1998 nyarán talált szarkofágok láthatók a bennük talált csontvázakkal, gazdag üveg- és bronz-mellékletekkel, arany ékszerekkel együtt.
 sétáló utca, városkép
 

Komárom város

Cím: Komárom
Link: www.komarom.hu

Komárom a Duna jobb partján fekvő 20000 lakosú város, az M1-es autópályától 7 km-re fekszik. Komárom hadtörténeti jelentősége a római kortól ered. A XIX. században került kiépítésre Közép-Európa legnagyobb erődrendszere, amelynek folyamatos felújítása, hasznosítása megkezdődött (Monostori Erőd). Egész évben látogatható, téli hónapokban korlátozottan. A Duna bal partján fekszik a szlovákiai Komárom történelmi városrésszel. A két várost az Erzsébet-híd köti össze. Komárom Budapesttől és a "magyar tengertől", a Balatontól 100 km-re fekszik. A történelmi emlékekben gazdag Esztergom, Tata, Győr, Pannonhalma 50 km-es körzeten belül található.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Komárom
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Komárom
Link: www.szeporszag.hu/Komárom.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Komárom. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Szőnyi római katolikus templom

Cím: 2921 Szőny, Széchenyi u. 3.
Link: www.gyor.egyhazmegye.hu
Telefon szám: +36-34 342-719

A szőnyi római katolikus templom 1774-1778 között épült barokk stílusban. Belseje egyhajós,a szentély boltozatán freskó található.
 történeti múzeum
 

Klapka György Múzeum - Komárom

Cím: Komárom, Kelemen L. u. 22.
Link: www.komarom.hu
Telefon szám: +36-34-344-697

Az 1848-49-es szabadságharcban híressé vált komáromi vár egyik erődje az Igmándi-erőd volt. A múzeum 1996-ban megnyílt fõépületének állandó kiállításán a brigetioi ásatások freskó- és tárgyi leletei, valamint a '98 nyarán talált szarkofágok láthatók a bennük talált csontvázakkal, gazdag üveg- és bronz-mellékletekkel, arany ékszerekkel együtt.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform - Komárom

Cím: 2900 Komárom, Igmándi út 2.
Link: www.komarom.hu
Telefon szám: +36-34-540 590
Fax szám: +36-34-540 591
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A 2000 óta működő Tourinform- Komárom a város és kistérsége turisztikai információs és marketing irodája, az országos Tourinform Hálózat tagja. Nyitva tartás: H-P: 08.00-16.00, Szo, V: ZÁRVA
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Monostori Erőd - Komárom
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 2900 Komárom, Dunapart 1.
Link: www.fort-monostor.hu
Telefon szám: +36-34-540-582
Fax szám: +36-34-540-582
Kapcsolattartó személy: Pohlmüllner József

A komáromi Monostori Erődben a látogatókat kisebb múzeumi bemutató és szakszerű vezetés várja. Egyedülálló izgalmas „kirándulásokra” nyílik lehetőség a 70 hektáros területen. Különleges élmény felfedezni a félhomályos végeláthatatlan teremsorokat és a zegzugos folyosókat, a bonyolult rendszerben kialakított lőrésekkel és ágyúállásokkal tagolt bástyákat, a regimentet ellátó pékséget, a falra festett oktatótáblákat és feliratokat, a huszárlovak egykori istállóit, vagy akár a Dunapart ártéri erdejét. A program a város múzeumainak megtekintésével és a szlovákiai oldalon fekvő Komárom óváros meglátogatásával egészíthető ki. Az Erőd örömmel várja a történelem és a hadkultúra iránt érdeklődő látogatóit, családokat, iskolai kiránduló csoportokat.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner