12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dorogháza
www.doroghaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kővári Lászlóné E-mail: doroghaza@globonet.hu
 Telefon: +36-32-368-172 Fax: +36-32-368-172
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Kocsis Vendégház - Dorogháza

Telefon szám: +36-20-231-6890
Kapcsolattartó személy: Kocsis Zsolt Lajos
Cím: 3153 Dorogháza - Újtelep, Rákóczi út 11.
Link: www.olcsoszallasnogradba.5mp.eu

         
         
A Kocsis Vendégház Nógrád megyébe Dorogháza községbe várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit és a túrázókat. A szomszédos maconkai-tónál a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek, és Bükkszéken a fürdeni szeretők élvezhetik a SALVUS gyógyvíz hatását. A közeli Hollókőn a régmúlt varázslatos világával ismerkedhetnek meg. A távolba tekintvbe pedig a Mátra változatos formagazdagságában gyönyörködhetnek azok, akik nálunk töltik szabadidejüket. A kialakított bográcsozóhely meghitt beszélgetéseknek teremthet ideális helyszínt. Kerti vendégeink a gólyák és az őzek! A hatalmas diófa lakói reggeli csicsergéssel ébresztik vendégeinket, az eresz alatt pedig fecskecsaládok laknak.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner