12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bázakerettye
www.bazakerettye.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: IVÁNYI LÁSZLÓ OTTÓ E-mail: kerettye@enternet.hu
 Telefon: +36-93-348-003 Fax: +36-93-548-004
horgászat, horgásztó

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Kistolmácsi-tó (horgászhely)

Telefon szám: +36-93/544-900
Fax szám: +36-93/544-900
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Bázakerettye, külterület
Link: www.zalaerdo.hu

         
         
A 11,2 ha nagyságú víztározót a Zalaerdő Zrt. jogelődje, a Zalai Erdő-és Fafeldolgozó Gazdaság létesítette 1989-ben, jelenleg a Zrt. Letenyei Erdészete kezeli. Átlagos vízmélysége 1-7m, körben erdő és nádas övezi. Természetesen horgászni is lehet, a tó változatos halállománya remek szórakozást nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak. Elsősorban ponty, amur, kárász és keszegfélék a fogható fajok, ragadozók közül pedig a csuka és a süllő. Éves vagy napi területei engedélyt a Letenyei Erdészet irodájában, Letenyén a Kossuth utcai horgászboltban, illetve a tó partján az Ászok büfében lehet váltani. A felnőtt éves területi engedély 12000 Ft, az ifjúsági 6000 Ft, hetijegy 6000 Ft, a felnőtt napijegy 2000 Ft, az ifjúsági 1000 Ft. Horgászni az országos horgászrend előírásai szerint lehet.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner