12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisszékely
www.kisszekely.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Pajor Ágnes E-mail: kisszekely@kisszekely.hu
 Telefon: +36-74/403-650 Fax: +36-74/503-002
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    sétáló utca, városkép,    templom,    uszoda, strand,    vadászház

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Teleki Bioapartman - Kisszékely

Telefon szám: +36-30 452-5221
Kapcsolattartó személy: Teleki Károly
Cím: 7082 Kisszékely, Szabadság utca 191.
Link: www.kisszekely.hu

Teleki BioApartman - Kisszékely. Az apartmanokban három önálló lakrész áll a vendégek rendelkezésére, melyek közül egy 4 fő befogadására alkalmas, kettő 3-4 férőhelyes, melyek külön-külön és egybenyitva is használhatók. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba, wc, konyhapult és hűtőszekrény tartozik. A szobák mozgássérültek részére elérhetők. A 40 fő befogadására alkalmas turistaszálló pedig rendezvények, bulik, konferenciák, képzések, táborok számára alkalmas helyszínt biztosít.


Vidravár Vendégház - Kisszékely

Telefon szám: +36-30 478 6427
Cím: 7082 Kisszékely, Szabadság u. 108.
Link: www.facebook.com/vidravarvendeghaz
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Vidravár Vendégház Kisszékelyen saját horgásztóval rendelkező vendégház, igény esetén horgászati lehetőség.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Csádés horgásztó (horgászhely) Kisszékely

Telefon szám: +36-20 457-5450
Cím: 7082 Kisszékely, Szabadság út
Link: www.kisszekely.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Csádés-tó a falu központjában, könnyen megközelíthető helyen, festői környezetben helyezkedik. A fenék változó, iszapos, márgás, agyagos részek váltják egymást. Halfauna: ponty, amur, süllõ, csuka, harcsa, kárász, keszeg, compó. A víz törpeharcsa MENTES. Méretkorlátozások: az O.H.R. rendelkezései az irányadók. Telepítések: tavasszal és õsszel de lehetõség szerint év közben is. (az utóbbi 3 évben évi 4 alkalommal volt telepítve.


Barátok tava - Kisszékely

Telefon szám: +36-20 594-4250.
Cím: 7082 Kisszékely, külterület
Link: kke-kisszekely.hu/?p=2940

A kisszékelyi bekötőúton a faluba érkezve, jobbra “Barátok tava” tábla mutatja a tavi bejárót. Az út gépkocsival, motorral, biciklivel és gyalogosan egyaránt jól járható. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, törpeharcsa. Telepítés évente 4-5 alkalommal, ilyenkor néhány napig tilalom van. A vendéghorgászok használhatják a tagok stégjeit, a tulajdonos esetleges megérkezéséig.


Vadkerti tó + Kisszékely

Telefon szám: +3674 403-277; +3630 9372-918
Cím: 7082 Kisszékely, külterület
Link: www.gyulajzrt.hu

A Gyulaj Zrt. Kisszékelyi Vadászházához tartozó horgásztó is a vendégek rendelkezésére áll. A völgyzáró gáttal létrehozott tavat a Vadkerti-patakra vize táplálja. A tavat erdők veszik körbe, és aprtján halad el a piros jelzésű országos turistaút. Horgászati lehetőséget április 1-től szeptember 30-ig. Az eredményes horgászat érdekében tavaszi telepítéseket végeznek, melynek során pontyot telepítenek.
 templom
 

Római katolikus templom - Kisszékely

Telefon szám: +36-74 403-614
Cím: 7082 Kisszékely, Szabadság u. 2.

Kisszékely római katolikus temploma 1823-ban épült.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Strand - Kisszékely

Cím: 7082 Kisszékely,
Link: www.kisszekely.hu

Gyönyörű környezetben, településünk közepén található a strand. A 10 x 20 méteres, 80 cm-ről fokozatosan 180 centiméterre mélyülő, feszített víztükrű hideg vizes medence vízforgató berendezéssel van ellátva. A strand a meleg nyári napokon várja a felfrissülésre vágyókat. A strand területén öltöző, zuhanyzó, vízi csúszda, gyerekjátékok és napozóágyak várják az ide látogatókat. A medence körül található ligetes területen sátorozásra is lehetőség van. A strand június közepétől egészen nyár végéig, augusztus 31-ig várja a látogatókat.
 vadászház
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Kisszékelyi vendégház

Cím: 7082 Kisszékely, külterület
Link: www.gyulajzrt.hu
Telefon szám: +36 74 403-620; +3630 9372-918
Fax szám: +36 74 403-620

A festő szépségű Kisszékely település szomszédságában helyezkedik el. A vadászházhoz tartozik egy horgásztó is melyen vendégeink horgászhatnak. Az eredményes horgászat érdekében tavaszi telepítéseket végzünk, melynek során a hazai horgászok kedvenc halát, pontyot telepítünk. 6 db 2 ágyas szoba minden szobában minibár, tágas, kandallós tetőtéri társalgó áll vendégeink rendelkezésére. WL internet elérés és T-Systemes telefon működik.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner