12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisoroszi
www.kisoroszi.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Molnár Csaba E-mail: hivatal@kisoroszi.hu
 Telefon: +36-26-392-007 Fax: +36-26-392-015
állandó kiállítás,    emlékmű, műemlék, szobor,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    vízi sportok, kikötő

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Baktai Ervin emlékszoba

Telefon szám: +36-20 538-4470
Kapcsolattartó személy: Doszpoly Andor és Doszpolyné Zsuzsa
Cím: 2024 Kisoroszi, Művelődési Ház
Link: www.kisoroszi.hu

Western játékok emlékhelye, Indián-cowboy Múzeum. A múzeum bemutatja Baktay Ervint, mint seriffet és nagyfőnököt, valamint az általa alapított táborokat, melyeknek célja a rohamosan civilizálódó világ negatív hatásaival szembeni természethez közelibb emberibb életforma megteremtése. Színpompás indián ruhák, berendezett indián sátor, kenu, saloon életszerů látványa ad ízelítőt Baktay koráról és lelkes követőinek ma is létező táborairól. Nyitva tartás: szerda és szombat 10-12-ig
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Halápi Ranch

Telefon szám: +36-30 481-4748
Kapcsolattartó személy: Halápi Roland
Cím: 2024 Kisoroszi, Széchenyi u. 89/1. Hrsz.
Link: www.facebook.com/Halapiranch
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A festői szépségû Szentendrei-szigeten, a Duna-Ipoly Nemzeti Park szomszédságában épült 1993-ban, az egykori kiváló újpesti volt labdarúgó Halápi István által megálmodott lovarda, amelynek akkoriban lópihenő és tréningtelep volt a fő profilja.
 templom
 

Református templom - Kisoroszi

Telefon szám: +36-26 392-018
Cím: 2024 Kisoroszi, Hősök tere 4.
Link: www.pimm.hu/refegyhaz/refegyhaz.php

Kisoroszi református temploma 1803-ban épült neobarokk stílusban. A torony fából készült és sokkal magasabb volt, de a századelőn leomlással fenyegetett és ezért lebontották, majd hagymakupola került a toronyra. Három harangja van. A templom berendezése kék színűre volt festve, ennek bizonyítéka a régi karzat kb. másfél méteres darabja, melyet kézzel festettek és alapszíne a kék. Az Úr asztala márványból készült. 1992 és 1995 között a templom kívül, belül felújításra került.


Római katolikus templom - Kisoroszi

Cím: 2024 Kisoroszi, Széchenyi u. 38.
Link: miserend.hu/?templom=2131

Kisoroszi római katolikus templomát 1719 októberében szentelték fel és a rózsafüzér királynőjének a védelmébe ajánlották. Az épület későbarokk alkotás.
 szálláshely
 

Rácz Fogadó   Info

Cím: 2024 Kisoroszi, Hősök tere 3.
Link: www.raczfogado.hu
Telefon szám: +36-20-981-8071
Fax szám: +36-26-592-011
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Rácz Lajos

Budapesthez közel, falusias környezetben ha szeretné elfelejteni a nagyváros rohanását, ha szívesen töltene néhány napot családjával vagy barátaival egy varázslatos kis faluban, akkor szeretettel várjuk csodálatos fogadónkban a Szentendrei szigeten a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi övezetében. A gyermek kedvezmény 12 év alatti gyermekre vonatkozik. K&H, MHB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner