12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kiskutas
www.kiskutas.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: HALÁSZ GÁBOR E-mail: kiskutas@freemail.hu
 Telefon: +36-92-564-024 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    imaház, kápolna,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely

 imaház, kápolna
 

Kálócfapusztai Szűz Mária Neve Kápolna

Cím: Kálócfapuszta (Kiskutas)
Link: www.kiskutas.hu

Kálócfapusztai Szűz Mária Neve Kápolna. A kápolnát 1753-ban Szűz Mária tiszteletére építette a Farkas család, Kálócfapuszta fénykorában.
 szálláshely
 

Benkő Vendégház   Info

Cím: 8911 Kiskutas, Fő u. 61.
Link: benkovendeghaz.geszta.hu
Telefon szám: +36-20 360 5750
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Benkő Károlyné

A Benkő Vendégház Zalaegerszegtől 6 kilométerre Kiskutas községben szeretettel várja vendégeit. Az Őrségtől 25 kilométerre igazi falusi környezetben pihenhetnek, az 1890-ben épült parasztház hűs falai között azok, akik vidéki friss levegőre, madár csicsergésre vágynak. A fagerendás parasztházban kettő szoba, konyha teljes felszereléssel és fürdőszoba található, ami kiválóan alkalmas családok fogadására. Mellette a 2001-ben épült két szintes új vendégház pedig a nyugodt, komfortos pihenést kínálja vendégeinek. Igényesen berendezett kettő személyes fürdőszobás szobák (szintenként kettő), kettő felszerelt konyha várja a családokat, baráti társaságokat. A vendégházat nagy füvesített udvar, virágos kert veszi körül ahol parkoló, kerti ház, hinta, pingpong asztal, kosárlabda palánk, homokozó, lengőteke található. Az udvaron a fák között udvari kemence és szabadtéri tűzrakó hely áll a vendégek rendelkezésére. Szolgáltatások: A vendégek részére igény szerint étkezést biztosítok, megismertetve velük az igazi zalai ételeket. Az udvaron található kemencében kérésre a vendégekkel közösen házi kenyeret, langallót ,pompost, rétest, pecsenyéket, a gyerekeknek mákos gubát süthetünk. Az igazi falusi környezetet ismerhetik meg a gyerekek a vendéglátó udvarában élő állatok simogatásával és etetésével.(nyuszik, csirkék, tyúkok, kakasok, pulykák, bárányok, kutyák, cicák, póni)

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner