12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kiskinizs
www.kiskinizs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: OROSZ MIKLÓSNÉ E-mail: pm@kiskinizs.koznet.hu
 Telefon: +36-46-474-205 Fax: +36-46/474-205
emlékmű, műemlék, szobor,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    templom

 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház - Kiskinizs

Cím: Kiskinizs
Link: www.kiskinizs.hu

Kiskinizs fő útcáján található a tájház, melyben a régi háztartásokból összegyűjtott háztartási eszközök, edények, bútorok, népi szőttesek, hímzések, mezőgazdasági gépek gazdag kínálata tekinthető meg.
 szálláshely
 

Turisztikai centrum - Kiskinizs

Cím: Kiskinizs
Link: www.kiskinizs.hu

Kiskinizs fő útcáján a település központjában található a Turisztikai Centrum épülete. Az épületben kulturált körülmények biztosítottak az elszállásolt vendégek számára. Jól felszerelt konyha, társalgó, étkező, szabadtéri sütési, főzési lehetőség, az udvaron gyermekek részére biztonságos játszóterület áll rendelkezésre.
 templom
 

Református templom - Kiskinizs

Cím: 3843 Kiskinizs, Rákóczi u. 56.
Link: www.kiskinizs.hu
Telefon szám: +36-46-396-287

A félköríves záródású, tagolatlan külsejű hajó 1818-ban készült. Főhomlokzata elé 1875-ben épült alacsony tornya magas, karcsú gúlasisakkal, keretezett félkör záródású nyílásokkal, óraíves párkánnyal, tagolt homlokzatokkal A hajó vakolt sík mennyezetes. Karzatai fából készültek. A templom berendezése egyszerű, egységes.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner