12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kishuta
kishuta.kishutakorjegyzoseg.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KURTOS SÁNDOR E-mail: korjegyzoseg.ph@freemail.hu
 Telefon: +36-47-370-072 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    kastély, kúria,    kisvasút, városnéző kisvonat,    szálláshely,    templom

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Kék túra útvonal - Kishuta

Cím: Kishuta

Kishután halad át a Kék túra útvonal.Az Országos Kéktúra Magyarország északi tájain végighaladó, jelenleg az Írott-kőtől Hollóházáig tartó folyamatos, jelzett turistaút.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Vadrózsa Vendégház

Cím: 3994 Kishuta Ságvári utca 79.
Telefon szám: +36-47-370-859;+36-20-315-5128
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.kolap.hu/vadrozsa

Zemplén egyik legszebb részén a Hegyközben fekvő Kishután, hegyekkel körülvett faluban található a Vadrózsa vendégház. Előttünk megy az ország legrégebbi erdei vasútja és a Kemenc patak. A házban 3 db 3 ágyas szoba külön fürdőszobával áll a vendégek rendelkezésére. A nagy kertben szalonnasütő és bográcsolóhely van.
 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Pálházi Állami Erdei Vasút

Cím: Kishuta
Link: www.eszakerdo.hu

A Pálházi Állami Erdei Vasút (PÁEV) a Hegyközi Erdészeti Igazgatóság üzemeltetésében Pálháza községből Rostalló végállomásig közlekedik a rendkívül látogatott Kemence patak völgyében, a Zempléni Tájvédelmi Körzet legszebb részein. Napi három vonatpárt üzemeltetünk áprilistól októberig, ezen túl igény szerint különvonat is rendelhető, befogadó kapacitásuk 200 fő.
 templom
 

Római katolikus templom - Kishuta

Cím: 3994 Kishuta, Kossuth u.79.
Link: www.menet.hu/kishuta
Telefon szám: +36-47-370-455

Római katolikus templom Kishuta.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner