12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisharsány
www.kisharsany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Léber Gábor E-mail: kisharsany@gmail.com
 Telefon: +36-72 898-460 Fax:  
borkóstoló,    borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    galéria,    klub, egyesület,    különleges borok,    lovaglás,    lovaskocsizás,    mulatság, fesztivál,    templom

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Vince-nap Kisharsány - Siklós

Telefon szám: 30/458-10-97; 20/567-1205
Kapcsolattartó személy: Gönczöl Gábor
Krusóczki Tamás
Cím: Kisharsány, Siklós

A karácsony és újévi ünnepek után, élesztünk fel Önökkel közösen egy helyi hagyományt, a Vince-napot. Környékünkön a siklósi szőlősgazdák legfontosabb ünnepe e nap, ilyenkor egyik pincéből a másikba járva áldomásoznak. Több évszázada szokás az ország legtöbb pontján a Vince-napi jóslás, minek alakulásából a hagyománytisztelő borászok és gazdatársaik következtetnek az az évben várható termés minőségére, mennyiségére.
 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet

Telefon szám: +36-72-579-701
Cím: 7821 Kisharsány, Fekete-hegy
Fax szám: +36-72-579-702
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.vylyan.hu

A borkészítésben egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: a villányi föld és napsütés által érlelt szőlőszemekből a lehető legjobb bort megalkotni. Valljuk, hogy kiváló bort csak kiváló szőlőből lehet készíteni, ezért szőlőültetvényeinkre kiemelt hangsúlyt fektetünk. A Vylyan márkanév garancia arra, hogy minden palackban egészséges, érett szőlőből készült, tudatos és gondos érlelésű bort talál.
 galéria
Kiállítóterem, tárlat ahol a magyar és külföldi képzőművészek alkotásait, képeit, műgyűjteményeit lehet megtekinteni és megvásárolni.
 

Rózsakerti Galéria - Kisharsány
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36 70 509 4756
Cím: 7800 Kisharsány, Pincesor 100.
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: sites.google.com/site/rozsakerticeramica/home
Kapcsolattartó személy: Antalovics Katalin és Rózsakerti Anita

Kisharsány hegyoldalában a Rózsakerti Galériában a tárlatvezetés egy új minősége tapasztalható meg. Bátran állítható, hogy minden évszakban meghatározó élményt jelent a Rózsakerti Galéria tárlatvezetése. A korongozott babák kiállítása megtekinthető, valamint Rózsakerti Anita keramikusművész bepillantást enged a műtermébe is.
 klub, egyesület
 

Villány-Siklósi Borút Egyesület

Telefon szám: +36-72-492-242
Cím: 7773 Villány, Deák F. u. 22.
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.borut.hu
Fax szám: +36-72-472-181

Induljon felfedezésre, barangoljon a vidéken! Ízlelje meg csodálatos vidékünk jellegzetes borait, étkeit és élvezze a pincegazdák és a helyi lakosság vendégszeretetét! S ha megfáradt, térjen be egy pohár mélyvörös színű Kékoportóra, tüzes Olaszrizlingre vagy fűszeres illatú Traminire, falatozzon finom sajtokat, füstölt sonkát, stifoldert. Érezze jól magát vidékünkön!
 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

11. Ördögkatlan Fesztivál - Kisharsány

Telefon szám: +36-72 522-834
Cím: 7800 Kisharsány
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.ordogkatlan.hu
Kapcsolattartó személy: Kiss Mónika

11. Ördögkatlan Fesztivál. 2018. július 31 - augusztus 4. (Nagyharsány, Kisharsány, Vylyan Pincészet, Mokos Pincészet, Szársomlyói Szoborpark, Beremend, Villánykövesd. Tizenegyedszer is szeretettel várjuk az Ördögkatlanra! Az őszművészeti fesztivál öt helyszínen, öt napon át szinte minden értéket felmutat színes műfajcsokorban.
 templom
 

Református templom Kisharsány

Cím: 7800 Kisharsány, Kossuth Lajos u. 3.

 
Kisharsány turisztikai látványossága a műemlék református templom, mely 1840-42-ben épült klasszicista stílusban.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner