12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisbeszterce
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szücs Róbert Sándor E-mail: mgodisa@hu.inter.net
 Telefon: +36-72-478-081 Fax: +36-72-478-095
forrás,    sétáló utca, városkép,    templom

 forrás
Természetes forrás. Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Hangulatos kirándulás az egész család részére.
 

Lókai forrás

Cím: Kisbeszterce, Ternicsai erdő
Link: baranyatermeszetbarat.hu

Bakóca és Kisbeszterce között a Ternicsai erdőben található a Lókai erdészháztól északra kb. 70 méterre. Közelében egy kiszáradt tó medre látható. A víz kilépése az erdő sarkánál a patak medre mellett történik, ahol a téglából épített, nyitott merítős kútházat találjuk. A boltív tetején terméskövek lettek elhelyezve. 1971-ben foglalta Csordás Nándor kerületvezető erdész. Az évszám a forrás bal oldali falában egy kiálló téglába vésve látható. Gyér vízhozamú forrás 0,5-1 liter/perces vízhozammal. Névtáblája nincs. GPS 46° 12,096' 18° 01,081
 sétáló utca, városkép
 

Kisbeszterce település

Cím: 7391 Kisbeszterce,
Link: www.tovabb-lepes.hu/akcioterulet/kisbeszterce.html

 
Kisbeszterce település község Baranya megyében, a Sásdi kistérségben. Már a falu neve is igen találó, hiszen Kisbeszterce Baranya megye egyik legkisebb zsáktelepülése. A falu erdős dombokkal van körülvéve. Állandó lakosainak száma jelenleg 112 fő. Nem volt ez mindig így, és Kisbesztercét sem hívták régen így. Hiteles történelmi feljegyzések szerint a falu története az 1500-as évekig a török időkig nyúlik vissza.
 templom
 

Római katolikus templom - Kisbeszterce

Cím: 7391 Kisbeszterce, Árpád u.
Telefon szám: +36-72-390-733

És végül a falunk legnagyobb büszkesége a templom, ami 2000. július 9-én lett felszentelve. Igaz az építkezés költségének nagyobb részét a Püspökség finanszírozta, a berendezést a lakosság adományaiból vásároltuk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner