12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisar
www.kisar.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: DR. JÁMBRIKNÉ PINTÉR ANDREA E-mail: kisarpolhiv@t-online.hu
 Telefon: +36-44-510-255 Fax: +36-44-510-255
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    sétáló utca, városkép,    templom,    uszoda, strand,    vízi sportok, kikötő,    vízitúra

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Felső Tiszai Vendégház - Kisar

Telefon szám: +36-70-386-0908; 70-377-8561
Kapcsolattartó személy: Gecseyné M. Eszter
Cím: Kisar, Árpád u. 10.
Link: tiszaivendeghaz.uw.hu/index.php

A Felső-Tisza partján Kisar községben, a Tiszától 20 méterre, Tivadartól 100 méterre, a tivadari strandtól gyalog 4 percrnyire, csendes környezetben vendégház kiadó!
 sétáló utca, városkép
 

Képek a településről - Kisar

Cím: Kisar

Kisar a Szatmári-síkságon, Nyíregyházától északkeletre, mintegy 82 km távolságra, a Tisza partján található település. Fehérgyarmat irányából alsórendű úton közelíthető meg, a Tiszán való átjutást közúti híd biztosítja. A legközelebbi vasútállomás Fehérgyarmaton van.
 templom
 

Református templom - Kisar

Cím: Kisar

A település első református temploma 1696-ban épült homlokzati toronnyal. A mai templom eredetije keletelt épület volt, kb. 1794-ben készült el. Kazettás famennyezettel és berendezéssel rendelkezett. Az 1920-as években renoválták. A második világháború végén kigyulladt és leégett. 1948-ban újjáépítették és sík famennyezetett kapott.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Tisza-part Szabadstrand - Kisar

Cím: Kisar, Tisza-part
Link: www.fehergyarmat.hu/vendeghaz

Kisar község külterületén elhelyezkedő 30-40 hektáros dzsungel-gyümölcsös, és ligetes part, szorosan kapcsolódik a Tiszából kiemelkedő 1 hektáros homok padhoz. A ligetes part várja az érintetlen környezetben kempingezni, sátorozni vágyó turistákat, akik a kiváló tisztaságú folyóban hódolhatnak a fürdőzésnek, sportolásnak, és a horgászatnak.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner