12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Magyarpolány
www.polanyinfo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Grőber József E-mail: hivatal@magyarpolany.hu
 Telefon: +36-88- 503-820 Fax:
szálláshely

 szálláshely
 

Király-Ház   Info

Telefon szám: +36 20 546 2824
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr Király Lászlóné
Cím: 8449 Magyarpolány, Sallai u.6.
Link: kiralyhaz.info.hu

         
         
Magyarpolányon a bakonyi stilusu Király Vendégház tíz fő befogadására alkalmas. Minden szobához tartozik fürdőszoba tusolóval+WC. A vendégek közösségi szintere a tágas egylégterű konyha -étkező -társalgó, Tv-t is itt nézhetnek a vendégek. Baráti társaságok vikendezésére csapatépítő tréningek tartására különösen alkalmas a ház. A tágas füves udvaron kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére. Két százéves körtefa augusztusban kínálja érett gyümölcseit. Mindig nyílik valamilyen virág a magam és az ideérkezők gyönyörűségére. A jó levegő a csend érték számunkra. A közelben sok látnivaló és kultúrális program található.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.