12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Debrecen
www.debrecen.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Papp László E-mail: jegyzo@ph.debrecen.hu
 Telefon: 0036-52-511-400 Fax: 0036-52-511-401
szálláshely

 szálláshely
 

Kincses Vendégház   Info

Telefon szám: +36-70-7733-970
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: G Nagy István
Cím: 4026 Debrecen, Pesti utca 31.
Link: www.kincsesvendeghaz.hu

         
         
A belváros körgyűrűjén, a főtértől 1000m-re, minden útról jól megközelíthető helyen, a TESCO oldalával szemben. Családi vendégház, családi üzemeltetésben, rugalmas vendéglátással, önálló, zárt parkolóval. A hangulatosan berendezett különálló társalgó, és a mellette lévő teljesen felszerelt, szabadon használható étkező-konyha, nyugodt feltételeket biztosít családoknak, baráti társaságoknak, átutazóknak, az éjszakai pihenésre. A klímatizált 8db szoba azonos alapfelszereltséggel rendelkezik: biomatracos, antiellgén ágyneműs fenyőágyak, külön w.c., zuhanyzó, hűtő, nagy tv, internet csatlakozás és az egyediséget kölcsönző kiegészítő bútorok valamint festmények. Hangulat, kényelem, kiemelkedő tisztaság, családi vendéglátás! OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.