12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zalakaros
www.zalakaros.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Novák Ferenc E-mail: phzkaros@t-online.hu
 Telefon: 0036-93-340-100 Fax: 0036-93-340-53
borkóstoló

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Kilátó Borozó - Zalakaros
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-93 701-010;+36-30-234-0802
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Demény Zsolt
Cím: 8749 Zalakaros, Kilátó út 44.
Link: www.kilatoborozo.hu

         
         
Zalakaroson a kilátó tövénél találjuk a hangulatos Kilátó Borozót, ahol nemcsak különleges borokat kóstolgathatunk élvezve a friss levegőt és a csodálatos kilátást, hanem finom, ínycsiklandozó ételeket is. Hagyományos búbos kemencében készült ételekkel (csülök, kacsacomb, oldalas, tarja, rétesek) várjuk kedves vendégeinket. Házi készítésű szörpök, természetes alapanyagokból készült fűszerkeverékek, kerámia- és agyagedények, és egyéb kézműves termékek folyamatos vására. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner