12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
házhozszállítás

 házhozszállítás
Az új rendelkezések értelmében 2020. november 11-től az éttermekben és cukrászdákban a helyben fogyasztás nem lehetséges, viszont elvitelre, házhoz szállításra partner vendéglátó egységeknél már van lehetőség.
 

Keszegsütő Eger

Telefon szám: +36-70 953 6592
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc u. 28.
Link: keszegsuto.hu/eger-etlap

         
         
A Keszegsütő a korlátozások alatt sem tűnik el, csak egy kicsit átalakul. Az új szabályok értelmében nálunk nem fogyaszthatjátok el az ételeket, de telefonos előrendelést követően személyesen átvehetitek! Hamarosan indul kiszállításunk is, a részleteket a következő napokban osztjuk majd meg veletek itt, a Facebook oldalunkon. Addig is hívjatok minket, és vegyétek át személyesen a rendelést a megbeszélt időpontban. Nyitva tartás: hétfő: Zárva| kedd-vasárnap 10:00-19:00. Tartsunk ki, vigyázzunk egymásra, és mindeközben együnk jókat! HALihó! Ma is várjuk a rendeléseiteket! Add le telefonon, és vedd át nálunk a megbeszélt időpontban.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner