12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
karantén közbeni szolgáltatások

 karantén közbeni szolgáltatások
Karantén közbeni szolgáltatások. A koronavírus a veszélyhelyzet kihirdetése miatt csökkent vagy megszünt a bevétele? Eddigi fő tevékenységét modosította, vagy megváltoztatta mert talpon akar maradni? Tudassa azokkal akik otthon vannak karanténban, hogy van megoldás.
 

Keszegsütő Eger

Telefon szám: +36-70 953 6592
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 28.
Link: keszegsuto.hu

         
         
Home office és digitális suli mellett nincs időd főzni, mégis szeretnél finom és egészséges ebédet a család elé tenni? Teljesen megértjük... Úgyhogy mi főzünk helyetted! Csak add le a rendelésed telefonon, és ugorj el érte a Keszegsütőbe! Mit szólnál mára egy füstölt harcsás lencseleveshez? A gyerekek is imádni fogják, ezt tapasztalatból tudjuk!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner