12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
gasztronómiai különlegesség

 gasztronómiai különlegesség
Itt kiváló mester ajánl helyi finomságokat.
 

Keszegsütő - Eger
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-70-941-7033
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kovács Melinda
Cím: 3300 Eger, Rákóczi F. út 28.
Link: keszegsuto.hu

         
         
Eger északi lakótelepén, az Old Jack Pub háta mögött üzemel ez a családias hangulatú étterem. Fiatalok üzemeltetik. Ők így vallanak: Fontos nekünk vendégeink megelégedettsége, hogy meleg fogadtatás és finom halételek után szép emlékekkel távozzanak és visszavágyjanak! Ezért teszünk meg mindent nap mint nap és tesszük az asztalokra nem csak tudásunkat, hanem szívünket-lelkünket. Fontosak számunkra a visszajelzések, melyekből sokat tanulhatunk. Étlapunkon a pisztráng, afrikai harcsa, süllő mellett természetesen szerepel a nevünkben is lévő keszeg, melyet egyedi fűszerezésű lisztben sütünk roppanósra! Illata, édeskés íze semmihez nem fogható. Köretnek házi kenyeret, és kulimászt ajánlunk hozzá! Kedves egészségetekre! Aktuális étlap a mellékletben (i).

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner