12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kereki
www.kereki.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Marton Lajos E-mail: kereki@enternet.hu
 Telefon: +36-84 365-016 Fax: +36-84 365-016
állatkert,    egyedi ritkaság,    horgászat, horgásztó,    lovaglás,    lovaskocsizás,    templom,    vár, várrom

 állatkert
Különleges és ritka állatfajok, a lepkéktől a csimpánzokon át a tigrisig. Ápolt környezet, figyelmes bánásmód, természetes díszletek és környezet, egy valóságos állatparádé.
 

Madárkert - díszmadár és kisállat-gyűjtemény

Telefon szám: +36-30 8-666-444
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ráczné Csóti Tímea - Rácz Sándor
Cím: 8618 Kereki, Petőfi u. 58.
Link: www.madarkert.hu

A Madárkert díszmadárpark 2017-ben elköltözött Zákányszékről a Balaton déli partjának közelébe Kereki településre. Magyarországon az első olyan "madaras" hobbigyűjtemény, amely a nagyközönség előtt is nyitva áll! A gyűjtemény folyamatosan fejlődik, a látogatók igényeihez igazodva, a madarak mellett más kisállat fajtákkal is bővül! Siófoktól 18 km. Balatonföldvártól 5 km. A Szántód-Igal-Kaposvár főút mellett, Kereki központjában.
 egyedi ritkaság
 

Pelsonius Ménes - Kereki

Telefon szám: +36-30-934-9352
Kapcsolattartó személy: Parti Imre
Cím: 8618 Kereki, Vár utca 260/0.
Link: www.pelsonius.hu

A ménes Kerekiben, Somogy megyében, a Balaton partjától 6 km-re található festői környezetben, ahol lovaink természetes körülmények között, mintegy 300 hektárnyi bekerített legelőn, ménesi tartásban nőnek fel.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Kereki Cserkész-tó (horgászhely

Cím: Kereki, külterület
Link: www.kereki.hu

Egyre növekszik a kereki horgászegyesület taglétszáma. A falu határában létesített tó igen sok embernek kínál kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget. Versenye-ket és különféle rendezvényeket is szervez az egyesület. A Sédpatakon valaha – amikor még a mezőgazdaságban használatos volt a szilárd műtrágya – ülepítő-, tisztítótavakat alakítottak ki, és ebből lett később horgásztó. forrás: www.siofok.com
 templom
 

Római katolikus templom - Kereki

Cím: Kereki, Petőfi S. u. 66.
Link: www.kereki.hu

Kereki római katolikus temploma 1830-ban épült.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Fehérkő-vár (várrom) Kereki

Cím: Kereki, külterület
Link: www.kereki.hu

A Szántód Révtől déli irányba településünkön átvezető út - a dombok, erdők festői látványt nyújtó völgye - kereskedők és a Szlavónia felé felvonuló hadak fontos útvonala volt. Ennek védelmére épült a Kereki „Fejérkő” vár a 283 m magas várdombon.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner