12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Rácalmás
www.racalmas.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SCHRICK ISTVÁN E-mail: polgarmester@racalmas.hu
 Telefon: +36-25-440-001 Fax: +36-25-444-958
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Kelet-Afrikai vadásztrófea kiállítás

Telefon szám: +36-25 440-020
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2459 Rácalmás, Jankovich Miklós köz 5-7.
Link: www.jankovichkuria.hu

         
         
Az adományozó Varga Imre rácalmási lakos, akihez örökléssel került Valerius W. Nagy trófeagyűjteménye. Valeris W. Nagy (1920-1993) egy osztrák-magyar állampolgárságú, vadászatkedvelő úriember volt, aki Kelet-Afrikába utazott, nevezetesen Kenyába, Tanzániába és Ugandába, ahol szoros barátságba kerül Nagy Endrével, akinek a vadászterületén vendégként, sok szafarin vett rész. Gyűjteménye nagyon gazdag, és nem csak Afrikai hanem alaszkai és a világ más tájairól származó trófeákat is tartalmaz.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner