12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kecskemét
www.kecskemet.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szemereyné Pataki Klaudia E-mail: cityhall@kecskemet.hu
 Telefon: 0036-76-513-503 Fax: 0036-76-513-538
állandó kiállítás,    aquapark,    borkóstoló,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    internet,    kiemelt szolgáltató,    mozi,    múzeum,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    színház,    templom,    termál gyógyfürdő,    uszoda, strand,    utazási irodák, turistainformáció

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Leskowsky-hangszergyűjtemény - Kecskemét

Telefon szám: +36-76 508-024
Cím: Kecskemét, Zimay L. u. 6.
Link: turizmus.homokhatsag.hu

Kecskemét város méltán nevezetes magángyűjteménye a Leskowsky Magángyűjtemény, ahol 1500 hazai és európai hangszert tekinthet meg a látogató. Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezéssel látogatható.


Katona József Emlékház - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Katona J. u. 5.
Link: kecskemet.varosom.hu

A magyar drámairodalom egyik legkiemelkedőbb alakjának, Katona Józsefnek a szülőházát Kecskeméten, a szintén az író nevét viselő utcában találhatjuk meg. Az emlékházat a Katona József Múzeum alapította 1970-ben.
 aquapark
Kitűnő vízi szórakozás látványos környezetben, és egész napos kikapcsolódás családok és baráti társaságok részére. Látogasson el hozzánk!
 

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay G. krt.2.
Link: www.csuszdapark.hu
Telefon szám: +36 76 481 724
Fax szám: +36 76 418 910

A dél-alföldi turisztikai régió Magyarország egyik napfényben leggazdagabb része, mely termálvíz kincsének köszönhetően a gyógyulni, felüdülni vágyók paradicsoma. Kecskeméten 2003-ban felújításra került és azóta is az európai követelményeknek megfelelően működő Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark az egyike azon érdekességeknek, melyért érdemes idelátogatni.
 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Bárdos és Fia Pincészet - Nagyréde
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3214 Nagyréde Gyöngyösi út 15.
Link: www.bardosbor.hu
Telefon szám: +36-20-455-7432
Fax szám: +36-37-373-231
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bárdos Elvira

A Bárdos és Fia Pincészet 1999. óta működő családi vállalkozás. Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található. Itt történik a szőlő feldolgozás, borkészítés, palackozás és a borok tárolása is. A Nagyrédén feldolgozott szőlőből hűtött, irányított erjesztéssel készült új borokat a kezelés és érlelés után palackozzuk. A pincészet tulajdonosainak szakmai felkészültsége, tapasztalata párosulva a modern technológiával, garantálja az általunk forgalmazott borok egyenletes minőségét. Bárdos és Fia Pincészet borkészítési filozófiája: a korszerű borászati technológia és a hagyományok ötvözésével magas minőségű, a fogyasztók ízlésének megfelelő borok forgalmazása.
 egyedi ritkaság
 

Városháza - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Kossuth tér 1.

A városháza emeleti erkélyéről 1983 óta csendülnek fel a harangjáték hangjai. Minden egész órában hallható a "Kecskemét is kiállítja..." népdal, ezenkívül Kodály, Erkel, Handel, Beethoven szerzeményeit, valamint magyar népdalokdallamait szólaltatja meg a 37 programozott harang.
 egyházművészet
Csodálatos műremekek a vallás szolgálatában.
 

Ólomüveg ablakok - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Szent Miklós Templom

A kecskeméti Szent Miklós-templom ólomüveg ablakai. Kecskemét legrégebbi, ma is álló épülete.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Cifra Palota - Kecskeméti Képtár

Cím: Kecskemét, Rákóczi u. 1.

A századforduló szecessziós építészetének e látványos remekét Márkus Géza építész alkotta 1902-ben. Az egykori lakóházban ma a Kecskeméti Képtár működik.


Tudomány és Technika Háza - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Rákóczi u. 2.

Az egykori zsinagóga ma konferenciaközpontként és kiállítóteremként funkcionál.


Piarista gimnázium és általános iskola - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Piaristák tere 5.
Link: kecskemet.piar.hu

Piarista gimnázium és általános iskola - Kecskemét. A Református templommal szemben a Kálvin téren emelkedik az 1912-ben épült Újkollégium. A szecessziós hatású, erdélyi motívumokkal díszített palota a Református Kollégium Általános Iskolájának és Gimnáziumának ad helyet.


Református jogakadémia - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Szabadság tér 7.

A szecessziós újkollégium 1911-13-ban épült Mende Valér tervei alapján. Az épületben református jogakadémia működött ma a Református Kollégium Általános Iskolájának és Gimnáziumának ad helyet.


Szentháromság szobor - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Katona József tér

A színház előtt a Szentháromság oszlop emlékeztet a város lakosságát megtizedelő pestisjárványra. Az 1742-ben állított alkotást Szent Sebestyén, Szent Rókus, árpádházi Szent Erzsébet és Szent István alakjai díszítik.


Testvérvárosok emlékmű - Kecskemét

Cím: Kecskemét

Testvérvárosok emlékmű - Kecskemét


Tisztelet Bartóknak szobor - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Szabadság tér

Tisztelet Bartóknak - Kecskemét; Mikrokozmosz a Makrokozmoszban Amerigo Tot alkotása.


Kossuth Lajos szobor - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Kossuth tér

A kecskeméti Kossuth Lajos szobor Telcs Ede alkotása.


Kálvária - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Kossuth tér

Kálvária - Kecskemét


Szent Ferenc szobor - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Kossuth tér

Szent Ferenc szobor - Kecskemét
 étterem
 

Granada Hotel Étterem Kecskemét

Cím: 6000, Kecskemét, Harmónia utca 12.
Telefon szám: +36-76-503-130
Fax szám: +36--76-503-139
Link: www.granadahotel.hu

A vendégek kulináris kényeztetéséről a magyar és a nemzetközi konyha ínyencségeit felvonultató, egyszerre 120 főt befogadni képes éttermünk gondoskodik. A szálloda catering szolgálata magas színvonalon biztosítja a rendezvényekkel kapcsolatosan felmerülő igényeket a kávészünettől, a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig.


Háry Hotel Étterme Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Kodály Z. tér 9
Telefon szám: +36-76 - 480 - 400
Fax szám: +36-76 - 480 - 400
Link: hotelhary.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Háry hotel kizárólagos gasztronómiai és beszállítói partnere a Holló Lakodalmas és Vendégház, amely a szállodától 10 percre található, amely 150 fős étteremmel és 200 fős kerttel rendelkezik. 1000 adagos konyháját Buri Zoltán mesterszakács vezeti, aki 30 éves tapasztalattal , többszörös gulyásfőző bajnoki és egyéb szakmai díjakkal rendelkezik.


Hotel Három Gúnár Rendezvényház Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 1-7.
Telefon szám: +36-76-483-611
Fax szám: +36-76-481-253
Link: www.hotelharomgunar.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Hotel Három Gúnár Rendezvényház Éttermében a hagyományok tisztelete, a kiváló ízek harmóniája modern arculattal párosul. Étlapunk széles választékot nyújt mind a hagyományos magyar ételekből, mind pedig a nemzetközi konyha specialitásaiból, valamint - a tradíciókat követve – az elmaradhatatlan libaételeinkből. A légkondicionált étterem 70-80 fő befogadására alkalmas Az étteremhez kapcsolódó teraszunk hangulatos színfoltja a belvárosnak


Géniusz Kávéház és Étterem Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5.
Telefon szám: +36-76-497-668
Link: www.geniuszetterem.hu

A Géniusz Kávéház és Étterem a Kisfaludy Házban igényes és kellemes környezetben várja vendégeit. A sportosan elegáns, egyben szolid és fiatalos étterem megnyitása, 2003 szeptembere óta képviseli azt az egyediséget, amely megkülönbözteti minden más kecskeméti vendéglátó egységtől. A célt tehát sikerült teljesíteni, azaz újfajta ízvilágot, ételválasztékot és környezetet kínálni a kecskemétieknek.


Szélmalom Csárda Kecskemét

Cím: 6000. Kecskemét, Városföld Tanya 167
Telefon szám: +36-76-509-906

A Szélmalom Csárda magyaros ízekkel várja Vendégeit.


Liberté Étterem Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 2.
Telefon szám: +36-76/509-175,+36 30-820-3362
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.liberteetterem.hu

Liberté Étterem belvárosi minőség.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Ceremónia Bor és Rendezvényház - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Hoffmann J. u. 6.
Telefon szám: +36-76/325-025;+36-30-943-8905
Link: www.ceremonia.hu
Fax szám: +36-76/325-025
Kapcsolattartó személy: Cseh Gábor

Egy századfordulós polgári házat igényesen, az eredeti arculatát megőrizve, korszerűen felújítva teremtettük meg tevékenységünk alapjait. Az eredetileg borkereskedői pince funkcióját kibővítve nyitott Borházként működik, a földszinti és emeleti rendezvénytermeink elegáns, polgári hangulata stílusos háttere rendezvényeinknek. A pince, mint borház a mindennapi vendéglátásban is részt vesz, hétfőtől szombatig, naponta 17-22 óráig.


Bajor Étterem és Vendégház Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Szt. László krt. 19.
Telefon szám: +36-76-415-445
Link: www.fullparty.hu
Fax szám: +36-76-415-675
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Kecskemét közkedvelt panziójában, légkondícionált és televízióval, valamint különálló fürdőszobákkal felszerelt, kényelmes vedégszobákkal, bajoros jellegű ízletes ételekkel várjuk az érkezőket! Kellemes környezet, barátságos . Üdülő csekket elfogadó hely.


Mágnás Pince Étterem - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Csongrádi út 2.
Telefon szám: +36-76/417-640

A Mágnás Pince étterem Kecskemét központjában, a Főpostával szemben található. Műemlék jellegű épülete hangulatos környezetet biztosít a különleges és hagyományos ízek élvezetéhez, a minŐségi borok, italok fogyasztásához. Vendégeink részére négynyelvű részletes étlappal könnyítjük meg a választást.


Kisbugaci Étterem Kecskemét

Cím: 6000. Kecskemét, Munkácsy u. 10.
Telefon szám: +36-76- 322-722
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.kisbugaci.hu

Az 1887-ben alapított Kisbugaci Étterem Kecskemét legrégebbi ma is működő szórakozóhelye.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Kecskeméti Záportározó-tó (horgászhely)

Cím: Kecskemét

 
A kecskeméti Záportározó kitűnő horgász hely is. A Széchenyi város névre hallgató városrész közvetlen közelébe épített parkot egyébként 1987-ben nyitották meg és "Szabadidőközpont" néven vált ismertté Kecskeméten.


Ho-Hó Horgásztó - Kecskemét

Cím: Kecskemét
Telefon szám: +36-20 9530-663
Kapcsolattartó személy: Valkai László
Link: 5mp.eu/web.php?a=ho-ho-horgaszto

Horgásztavunk Kecskemét város egyik legöregebb tava a minden irányból jól megközelíthető helyen a 44-es út és az M5-ös autópályát összekötő elkerülő út mellett található. Egész évben nyitva tart sok örömet okozva a városban élő horgász társadalomnak.
 internet
 

Kecskemét és Térsége Inf. és Szolg. Kp

Cím: 6000 Kecskemét, Rákóczi út 3.
Telefon szám: 0036-76-504-780
Kapcsolattartó személy: Budai Eszter
Link: www.aranyhomok.hu

Internet elérhetőség. További program ajánlatok a web oldalon.
 kiemelt szolgáltató
 

Kecskeméti Ifjúsági Otthon

Cím: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 4
Telefon szám: +36 76-481-686
Kapcsolattartó személy: Józsa Katalin igazgató
Link: www.kio.hu
Fax szám: +36 76- 481-686
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon részletes, sokszínű programkínálata web oldalukon olvasható.
 mozi
 

Hollywood Multiplex Pólus Róna - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Dunaföldvári út 2.
Telefon szám: +36-76 500-490
Link: www.intercom.hu

A Hírös Város Multiplexe a Pólus Róna Bevásárló- és Szórakoztató-központban épült, és természetesen megfelel mindannak a minõségi követelménynek, amely a Hollywood Multiplex márkanévhez kötõdik. Extra kényelmes székek, elegáns vetítõtermek és minden héten a legújabb premierfilmek a mozi mûsorán! Jellemzõk: 5 légkondicionált, elegánsan berendezett moziterem a különleges, jó minõségû panorámakép érdekében speciális vásznak minden teremben Páros páholy szerelmeseknek változatos filmkínálat óránként 4 vetítés-kezdéssel.
 múzeum
 

Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Múzeuma

Cím: Kecskemét, Szabadság tér 7.
Link: turizmus.homokhatsag.hu

Az 1967-ben alapított budapesti Ráday Gyűjtemény 1983-ban Kecskeméten hozta létre hazánk negyedik református egyháztörténeti múzeumát, a sárospataki, a pápai és a debreceni mellett. Állandó kiállításai: A Dunamellék (Duna-Tisza Köze, Dél-Dunántúl) kálvinista gyülekezeteinek egyházművészeti és egyháztörténeti emlékei, valamint Hanga István letéti óragyűjteménye és Fuxreiter András letéti ásványgyűjteménye.


Magyar Naiv Művészek Múzeuma - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét Gáspár András u. 11.
Link: turizmus.homokhatsag.hu
Telefon szám: +36-76 481-122

A Múzeum állandó és időszaki kiállításai a magyarországi naiv művészetről és a népi szobrászatról adnak áttekintést.


Magyar Fotográfiai Múzeum - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Katona József tér 12.
Link: fotomuzeum.hu
Telefon szám: +36-76 483-221

A Magyar Fotográfiai Múzeum gyűjti, restaurálja, tudományosan feldolgozza, kiállítja a fenti gyűjteményi elemeket. Ezen kívül könyveket ad ki, évente három-négy monográfiával gyarapítva a magyar fotós szakirodalmat. Tudományos kutatókat segít, egyetemisták tanulmányainak gyakorlati terepe, felhalmozott tudásával segíti a hozzá forduló más múzeumokat, gyűjteményeket, magángyűjtőket. Maga is végez alapkutatásokat, fejleszt adatbázisokat. Évente 5-6 kiállítást rendez a múzeum saját épületében és ugyanannyit más helyszíneken, külföldön. Dolgozik azon, hogy megduplázza önmagát, azaz teljes gyűjteményét, szolgáltatásainak mindegyikét elérhetővé tegye az interneten is.


Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Gáspár A. u. 11.
Link: www.szorakatenusz.hu
Telefon szám: +36-76-481-469
Fax szám: +36-76-481-122

Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely - Kecskemét. Kincseket őriznek itt, játéktörténeti ritkaságokat, fából faragva, kócból, csuhéból.


Orvos- és Gyógyszerészettörténeti Múzeum Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Kölcsey u. 3.
Link: muzeum.kecskemet.hu/orvos/index.html
Telefon szám: +36-76 329-964

A múzeumban 1985-ben nyílt meg a "Két évszázad orvos- és gyógyszerészettörténeti emlékei Bács-Kiskun megyében" című állandó kiállítás, melyet a Lóránd Nándor által létrehozott Bács-Kiskun Megyei Gyógyszerésztörténeti Szakgyűjtemény és a Dr. Réthy Aladár vezette Orvostörténeti Gyűjtemény anyagából rendeztünk e gyűjtemények múzeumi átvétele után.


Magyar Népi Iparművészet Múzeuma, Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Serfőző u. 19.
Link: www.nepiiparmuveszet.hu
Telefon szám: +36 76 327-203

Kecskeméten látható a második világháború után létrehozott legnagyobb népi iparművészeti gyűjteményünk, mely kiállítás a Serházban kapott helyet. Fotó:www.countypress.hu


Bozsó János Gyűjtemény - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Klapka u. 34.
Link: www.bozso.net
Telefon szám: +36-76 324-625

Bozsó János kecskeméti festőművész és műgyűjtő munkáiból és magángyűjteményéből kialakított múzeum a szép barokk Klapka-házban látogatható.


Katona József Múzeum - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Bethlen Gábor körút 1.
Telefon szám: +36-76/481-350

 
A múzeumot Kecskemét városa alapította 1894-ben a könyvtárral és levéltárral együtt. 1911-ben önálló intézménnyé vált. Nevét a magyar drámairodalom nagy alakjáról, a kecskeméti Katona Józsefről kapta.


Kecskeméti Képtár Cifra palota

Cím: Kecskemét, Rákóczi u. 1.

 
A képtár alapját az európai és a magyar képzőművészet legnagyobbjainak alkotásait tartalmazó Nemes Marcell-hagyaték, illetve a Kecskeméti művésztelepen készült munkák adják.
 sétáló utca, városkép
 

Cifra Palota - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Rákóczi út

A századforduló szecessziós építészetének e látványos remekét Márkus Géza építész alkotta 1902-ben. Az egykori lakóházban ma a Kecskeméti Képtár működik.


Újkollégium - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Szabadság tér

1911-13 között Mende Valér tervei alapján épült, melynek díszítése a népművészet motívumait tükrözi. Itt található a református egyház múzeuma, könyvtára és iskolája.


Városháza - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Kossuth tér

A magyar szecessziós építészet egyik kiemelkedő példája. 1893-94-ben épült Lechner Ödön és Pártos Gyula tervei alapján. A városháza emeleti erkélyéről 1983 óta csendülnek fel a harangjáték hangjai. Minden egész órában hallható a "Kecskemét is kiállítja..." népdal, ezenkívül Kodály, Erkel, Handel, Beethoven szerzeményeit, valamint magyar népdalokdallamait szólaltatja meg a 37 programozott harang.
 szálláshely
 

Hotel Aranyhomok - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 3.
Telefon szám: +36-76-503-741
Fax szám: +36-76-503-743
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.hotelaranyhomok.hu

A 2005. március 1-jétől négycsillagos wellness szálloda Kecskemét főterén található, kiválóan alkalmas egyéni szabadidős és vállalati utazók részére, nagyobb csoportok fogadására, rendezvények megtartására. Üdülési csekk elfogadó hely.


Udvarház Hotel - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Csányi u. 1-3.
Telefon szám: +36-76 413-912
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Az Udvarház Hotel 1996-ban épült Kecskemét belvárosában. Szállodánk mélygarázzsal várja autós vendégeinket.


Hotel Három Gúnár és Rendezvényház Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Batthyány u.1-7.
Telefon szám: +36-76-505-785,+36-76-483-611
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-76-481-253
Link: www.hotelharomgunar.hu

Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a korszerűsített, kibővített megújult négycsillagos Hotel Három Gúnár és Rendezvényház új szolgáltatásokkal ideális elhelyezést nyújt üzleti utazók, kirándulók, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára. Üdülési csekk elfogadó hely.
 színház
Kiváló színészek és színtársulatok előadásai felejthetetlen hangulatot teremtenek. Kérje programfüzetünket!
 

Katona József Színház Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Katona József tér 5.
Telefon szám: +36-76-501-170
Fax szám: +36-76-481-417
Link: www.kecskemetikatona.hu

Július 16-án William Somerset Maugham Csodás vagy, Júlia című darabjával veszi kezdetét az idei Udvarszínházi évad. A Katona József Színház szervezésében kilenc előadás, ismert művészek és kedvező jegyárak várják majd a színházszerető közönséget.


Ciróka Bábszínház - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Budai u. 15.
Telefon szám: +36 76 482217
Fax szám: +36-76-486635
Link: www.ciroka.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Bábszínházunk története valamikor az 1950-es évek végén kezdődött, amikor Báron László képzőművész, tanár bábszakkört alapított a Kecskeméti Szakmunkásképző Iskolában. A kis társulat nevét, a gyerekek által jól ismert mondóka ihlette: „Ciróka-maróka, mit főztél Katóka”.A kalandos amatőr évek után, 1986-ban vált színházunk hivatásossá. Először a Katona József Színház vett minket szárnyai alá, majd néhány év alapítványi működés után, 1991-ben önálló városi fenntartású intézmény lettünk.
 templom
 

Szentháromság- piarista plébániatemplom Kecskemét

Cím: Kecskemét, Piaristák tere
Link: kecskemet.piar.hu

A városban ma is működő piarista rend 1729-től 1765-ig építtette mai, gazdag barokk templomát, Mayerhoffer András tervei szerint.


Evangélikus templom - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Arany János u. 1.

1862-63 között épült romantikus stílusban Ybl Miklós tervei alapján.


Református templom - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Szabadság tér 1.
Link: www.krek.hu

Templomunk akadálymentesítése elkészült, az orgona alatti oldalsó bejárón lehet kerekesszékkel és babakocsival rámpán keresztül bejutni a templomba.


Szent Miklós templom - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Kossuth tér

A város legrégebbi (XIV. században emelt) építészeti emléke, melyet a helybéliek Barátok templomának is neveznek. Eredetileg román stílusú, többször átépítették, külső falánál kálváriát emeltek.


Római Katolikus Nagytemplom - Kecskemét

Cím: Kecskemét, Kossuth tér

A Főtér meghatározó épülete, 1774 és 1806 között épült. Az Alföld legnagyobb copf stílusú székesegyháza.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark termálfürdő

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay G. krt.2.
Telefon szám: +36 76 481 724
Fax szám: +36 76 418 910
Link: www.csuszdapark.hu

A termálvízkincsre épülve három, különbözõ hõmérsékletû termálmedence áll rendelkezésre a gyógyulásra, kikapcsolódásra vágyó idõsebb és fiatalabb korosztály részére. A termálvíz az alkáli hidrogénkarbonátos jódos-brómos gyógyvizek csoportjába tartozik, mely különösen mozgásszervi megbetegedések gyógyításában segít, emellett átlagon felüli fluorid tartalommal rendelkezik.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark - uszoda

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay G. krt. 2.
Telefon szám: +36 76 481 724
Fax szám: +36 76 418 910
Link: www.csuszdapark.hu

A fürdőben hat medence – gyermekmedence, élménymedence, aktív strandmedence, 50 m-es úszómedence és három termálmedence – várja a fürdőzni vágyó vendégeket. A hagyományos úszósport kedvelői az 50 m hosszú, feszített víztükrű úszómedencében élhetnek szenvedélyüknek.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform - Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.
Telefon szám: +36-76 481-065
Fax szám: +36-76 481-065
Link: www.visitkecskemet.com
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A kecskeméti Tourinform Iroda munkatársai magyar és idegen nyelven készséggel tájékoztatják Önt szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, szolgáltatásokról. A Tourinform-irodákban hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhat térképeket, útikönyveket, turisztikai kártyákat, képeslapokat, lefoglalhat helyi turisztikai programokat, szálláshelyeket, jegyet válthat különféle rendezvényekre.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner