12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Karancsberény
www.karancsbereny.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Lehoczkiné Csombor Erika Tünde E-mail: kbereny@nogradmail.hu
 Telefon: +36-32 449-333 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    kastély, kúria,    templom,    vadászház

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Berényi Lovas Vendégház Karancsberény

Telefon szám: +36 20 587 9528
Fax szám: +36 32 449 082
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Torák Kornél
Cím: 3137 Karancsberény, Petőfi út 30.
Link: www.berenyilovasvendeghaz.hu

A Berényi Lovas Vendégház a Karancs hegy lábánál,- Karancsberény községben, a szlovák határ mellett,- Salgótarjántól 13 km.-re- Nógrád megye északi részén található. A település zsákfalu, erdőkkel körül ölelve. Csendes, nyugodt környezet, pihenésre, kikapcsolódásra, erdei sétákra vágyó vendégek számára ideális pihenési lehetőséget kínál. Önálló ház.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Berényi-kúria Karancsberény

Cím: 3137 Karancsberény, Petőfi u. 67.

 
Karancsberényben a XVIII. században épült barokk stílusú, egykori Berényi-kúria - többszöri átalakítás után -, a polgármesteri hivatalnak ad otthont.
 templom
 

Római Katolikus templom - Karancsberény

Cím: 3137 Karancsberény, Petõfi út 78.

Karancsberény mai róamai katolikus templomát valószínűleg keletelt régi helyén gróf Berényi Gábor építette. 1792-ben Andrássy Antal püspök felszentelte, a végleges befejezés 1794-ben történt. A templom egyhajós, megközelítően észak-dél tájolású.
 vadászház
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Légrády vadászház

Cím: 3137 Karancsberény, Pálháza puszta

 
Műemlék. A munkásmozgalmi emléket a Légrády család építette 1937-ben vadászház céljára, míg az épület 1944 decemberében a Nógrádi Sándor vezette partizánegység harcálláspontja volt. 1945-től erdészeti célokat szolgált, 1957-ben részben átalakították.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner