12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kőszeg
www.koszeg.hu
Örülök, a városom lakóival együtt, hogy kinyitotta az ország ékszerdobozát, és kíváncsi Kőszeg milyen kincseket rejt magában. Bízom abban, hogy nemsokára személyesen is meggyőződik, miért Kőszeg városa nyerte el első ízben Az év települése megtisztelő címet. Kívánom, hogy a város nevezetességeinek megismerését egy jó pohár kőszegi borral tegye még emlékezetesebbé! Huber László polgármester.
 Polgármester: Básthy Béla E-mail: jurisics@koszeg.hu
 Telefon: 0036-94 562-530 Fax: 0036-94 562-559
borkóstoló

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Kőszegi Borút

Telefon szám: +36-94-563-120
Fax szám: +36-94-563-121
Cím: 9730 Kőszeg, Rajnis utca 7.
Link: www.naturpark.hu

         
         
A legenda szerint királyok asztalára került kőszegi szőlő története a római időkig nyúlik vissza és évszázadokon keresztül a város történetével szorosan összefonodott. Szobrok, domborművek, épületek, pincék, történeti források, dülőnevek egész sora a szőlőről, a borról mesél. Egyedülálló emlékünk az 1740 óta vezetett Szőlő Jövésnek könyve, melybe a mai napig Szent György napkor a szőlőhajtásokat berajzolják.. A kőszegi szőlőhegyek ma is virulnak, évről évre növekszenek, szebb termést hozva, megőrizve a kőszegi bor jó hírnevét.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner