12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Baskó
www.basko.hu
A Baskóra érkező vendégek, változatos települési programokkal, kellemes kirándulási, túrázási lehetőségekkel és vendégszerető helyi lakósággal találkozhatnak. Ismerje meg Ön is a falu sajátos hangulatát, szeretettel várjuk Baskón, akár egy kellemes kikapcsolódásra, akár hosszabb távú kirándulásra, vagy üzleti kapcsolatok kialakítására. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: HEGEDŰS SZILÁRD E-mail: basko.onkormanyzat@gmail.com
 Telefon: +36-47-330-160 Fax: +36-47-330-160
szálláshely

 szálláshely
 

Kőröshegyi Fogadó Vendéglő   Info

Telefon szám: +36 47 330 327
Fax szám: +36 47 330 327
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hegedűs Szilárdné
Cím: 3881 Baskó, Kőrös út 15.
Link: www.basko.hu/turizmus-basko-szallas

         
         
Baskón 2005-ben került átadásra a falu felett magasodó Kőrös-hegyi Fogadó Vendéglő. 14 db kétágyas - abből 10 franciaágyas, műholdas televízióval felszerelt szoba várja a pihenni vágyókat. Minden szobához fürdőszoba tartozik. Csendes estéken a toronyszoba kártyaasztalai várják a vendégeket. A fogadó mellett horgászati, lovaglási, kocsizási és túrázási lehetőséget is biztosítunk. A kellemes kikapcsolódás után 60 fős éttermünkben, vagy a 120 főt befogadó panorámás teraszunkon jól esnek specialításaink. Várjuk vendégeinket! MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.