12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Budapest X.
www.kobanya.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: D. Kovács Róbert Antal E-mail: info@kobanya.hu
 Telefon: 0036 1 217-1781 Fax: 0036 1 433-8205
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Kőbánya helytörténeti gyűjtemény

Telefon szám: +36-1-261-5569
Kapcsolattartó személy: Bihari József
Cím: 1102 - Budapest Halom u. 37/b

         
A Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény Látványtárát a szükség alakította ki, hiszen 60 nm-es kiállító helyiségében az alagsori elhelyezés fényviszonya, a páratartalom ingadozása, valamint a falak vizesedésének veszélye belejátszott abba, hogy a tár anyagát átgondoltan állítsuk össze. Természetesen úgy, hogy felvillantsa Kőbánya évszázadainak jellemzőit, történésének mának szóló üzeneteit, illetve azt a közel félévszázados lokálpatrióta törekvést és helytörténeti szorgoskodást, amely előtt ez a gyűjtemény tiszteleg anyagával, ötletével, megrendezésével.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner