12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Heves
www.heves.hu
Látogasson el Heves városába, tegyen sétát városunk központjában, tekintse meg helytörténeti gyűjteményünket, Kő Pál Munkácsy- és Kossuth-díjas szobrászművész állandó kiállítását, katolikus templomunk újonnan feltárt freskóit. A horgászat kedvelőinek környékünk horgásztavai eredményes horgászati lehetőséget kínálnak. Élvezze településünk nyugodt légkörét, a hevesi emberek vendégszeretetét.
 Polgármester: Sveiczer Sándor Péter E-mail: hivatal@phheves.hu
 Telefon: 0036-36 546-100 Fax: 0036-36 346-461
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Kő Pál állandó kiállítása - Heves
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20 203-1709
Kapcsolattartó személy: Gyimesiné Gömöri Ilona
Cím: 3360 Heves, Hősök tere 1.
Link: www.hevesimuzeum.hu

         
         
Kő Pál Munkácsy- és Kossuth-díjas szobrászművész állandó kiállítása. A kiállítás három termében a szobrászművész 125 alkotása látható: szoborkompozíciók, kisplasztikák és rajzok. „Az a hely, amelyet ő elfoglal a mai magyar művészetben, kultúrában, egészen különleges pozíció. Embersége és magyarsága, múltban gyökerező modernsége nagy értékünk Eddigi életműve feltétlen emberszeretetet, utánozhatatlan derűt sugároz, amely egyszerre fakaszt mosolyt és könnyeket.”- fogalmazott Finta József Kossuth-díjas építész, amikor 2005. május elsején megnyitotta az állandó kiállítást.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner