12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Uppony
www.uppony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BALOGH BÉLA E-mail: upponyph@freemail.hu
 Telefon: 0036-48-538-224 Fax: 0036-48-438-511
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Kövirózsa vendégház Uppony

Telefon szám: +3648 478-298; +3630-968 3022
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bényei Tamás
Cím: Uppony, Széchenyi utca 2.

         
         
Szilvásváradtól 25 km-re található csodálatos kis település Uppony a Lázbérci Tájvédelmi körzet területén található. A lázbérci víztározó partján fekvő zsákfalu 430 lelkes. Egyedi sziklaképződményei, barlangjai és önmagában egyedülálló hegyszoros az „Upponyi szoros néven elhíresült sziklaképződmény Európában egyedinek számít. A Kövirózsa vendégházat ajánljuk családok, baráti társaságok részére. 8 fő elszállásolására van lehetőség ezen felül pótágy megoldható, a füves parkosított kertben sátorozásra alkalmas hely található. A kert felszereltsége a fedett grillező, kerti fajátékok, szalonnasütő.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner