12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kéked
www.facebook.com/kekedkozsegoldala
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Maczega Márton E-mail: keked@enternet.hu
 Telefon: +36-46 388-073 Fax: +36-46 388-073
egyedi ritkaság,    falusi turizmus,    híres étterem,    kastély, kúria,    szálláshely,    templom,    uszoda, strand,    vár, várrom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Hajnal Vendégház - Kéked

Telefon szám: +36-30 225 5402
Fax szám: +36-42 491 211
Kapcsolattartó személy: Hajnal Ferencné Emi
Cím: 3899 Kéked, Fő u. 61.
Link: hajnalvendeghaz.hu

A Zemplén hegységben a Szlovák határtól néhány kilométerre egy kis falu tájjellegű házai között simul a Kékedi Pihenõház a Hajnal Vendégház. Mai formáját egy teljes felújítás után 2005-ben nyerte el. A ház két különálló lakrészt tartalmaz, mely egyenként két szobával, teljesen felszerelt konyhával, étkezõ és fürdõszobával áll a kedves vendégek rendelkezésére. Összes alapterület 128 m2, ami 14 fõ részére biztosít szálláslehetõséget, melyek pótággyal bõvíthetõek. Zárt udvar, kocsi beállás, fedett terasz és kerti pihenõ biztosítja a gondtalan szórakozást. Ha a Zemplén festõi környezetét szeretné megismerni, a Kékedi vendégházban ideális feltételeket tudunk nyújtani önnek és kedves családjának! Kéked a festői Zemlénben.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Melczer-kastély

Cím: 3899 Kéked, Fő u. 21.

A Zempléni-hegységben, a szlovák határhoz pár km.re található a Melczer-kastély. Nem látogatható.
 templom
 

Szentháromság Római katolikus templom Kéked

Cím: 3899 Kéked, Fő út 38.
Link: www.eger.egyhazmegye.hu

Római katolikus templom (Szentháromság): A 15. században épült, 1729-ben barokk stílusban átépítették. A templom szentélyében copf stílű örökmécses áll.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner