12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kéked
www.keked.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hunkár Sándor E-mail: keked@enternet.hu
 Telefon: +36-46/388-073 Fax: +36-46/388-073
egyedi ritkaság,    falusi turizmus,    híres étterem,    kastély, kúria,    szálláshely,    templom,    uszoda, strand,    vár, várrom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Hajnal Vendégház - Kéked

Telefon szám: +36-30 225 5402
Fax szám: +36-42 491 211
Kapcsolattartó személy: Hajnal Ferencné Emi
Cím: 3899 Kéked, Fő u. 61.
Link: hajnalvendeghaz.hu

A Zemplén hegységben a Szlovák határtól néhány kilométerre egy kis falu tájjellegű házai között simul a Kékedi Pihenõház a Hajnal Vendégház. Mai formáját egy teljes felújítás után 2005-ben nyerte el. A ház két különálló lakrészt tartalmaz, mely egyenként két szobával, teljesen felszerelt konyhával, étkezõ és fürdõszobával áll a kedves vendégek rendelkezésére. Összes alapterület 128 m2, ami 14 fõ részére biztosít szálláslehetõséget, melyek pótággyal bõvíthetõek. Zárt udvar, kocsi beállás, fedett terasz és kerti pihenõ biztosítja a gondtalan szórakozást. Ha a Zemplén festõi környezetét szeretné megismerni, a Kékedi vendégházban ideális feltételeket tudunk nyújtani önnek és kedves családjának! Kéked a festői Zemlénben.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Melczer-kastély

Telefon szám: +36-(30) 304-10-43
Fax szám: +36-(46) 588-567
Cím: 3899 Kéked, Fő u. 21.
Link: www.kastelyszallo-keked.hu

A Zempléni-hegységben, a szlovák határhoz pár km.re található a kastélyszálló. Hegyi túrák, szauna, uszoda, biliárd, kétpályás automata bowling. Konferenciák, rendezvények.
 szálláshely
 

Hotel*** Melczer Várkastély

Telefon szám: +36-46/588-566
Fax szám: +36-46/588-567
Cím: 3899 Kéked, Fő út 21.
Link: www.kastelyszallo-keked.hu

Kedves Vendégünk! Bízunk benne, hogy honlapunk segítséget nyújt abban, hogy szállodánkat válasszák pihenésük, kikapcsolódásuk, rendezvényük helyszínéül! Bármilyen kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre. Köszönjük megtisztelő látogatásukat honlapunkon, reméljük hamarosan Önöket is Vendégeink között üdvözölhetjük.
 templom
 

Szentháromság Római katolikus templom Kéked

Cím: 3899 Kéked, Fő út 38.
Link: www.eger.egyhazmegye.hu

Római katolikus templom (Szentháromság): A 15. században épült, 1729-ben barokk stílusban átépítették. A templom szentélyében copf stílű örökmécses áll.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.