12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Füzérradvány
www.fuzerradvany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kiss Nándor Attila E-mail: radvany@freemail.hu
 Telefon: +36-20 287-5794 Fax:
kastély, kúria

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Károlyi-kastély

Telefon szám: +36-47 370 078
Cím: 3993 Füzérradvány, Kossuth út 4/A
Link: www.nemzetimuemlek.hu

         
         
Magyarország egyik legnagyobb kastélya. A XVI. században épült Ybl Miklós tervei alapján, melyet Károlyi Ede átépítettet romantikus-elektikus stílusban az 1850-es években. A kastély állami tulajdonban van, felújítás alatt áll (Műemlékek Állami Gondnoksága). A már felújított részek látogathatók. Külön kell fizetni a parkolásért, a WC használatért, a múzeum megtekintéséért, és külön kell fizetni ha fel kíván mászni a csigalépcsős toronyba. Az eredeti bútorzatból semmi sem maradt, a Sárospataki múzeumból vannak a bútorok kölcsönben.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner