12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kárász
www.karasz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Lép Péter E-mail: karasz@atw.hu
 Telefon: 0036-72-390-574 Fax: -
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    fazekasság,    múzeum,    templom,    utazási irodák, turistainformáció

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Faluház - Kárász

Cím: Kárász

Faluház - Kárász
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Erdei túra - Kárász

Cím: Kárász

Erdei túra - Kárász
 fazekasság
Egyedi népművészeti edények és dísztárgyak forma és művészeti gazdagságával várjuk. Ősi fazekastechnikákat és díszítményeket láthat. Termékeinket nemcsak lakásdísznek vásárolhatja, hanem a hétköznapokban is használhatja.
 

Mezei Ottó fazekas bemutatóműhelye

Cím: Kárász, Kültelek 5.

Mezei Ottó fazekas bemutatóműhelye. A néprajzi magánygyűjtemény, a fazekas népi iparművészeti alkotásainak megtekintése mellett - igény szerint - bemutató foglalkozásokon is részt vehetnek az érdeklődők.
 templom
 

Katolikus templom - Kárász

Cím: Kárász

1300 körül Szent Erzsébet tiszteletére az országban mintegy 70 templomot építettek, ezek egyike a kárászi, amely még 1721-ben is állt, majd . többször átépítették. Ma védett műemlék.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform - Keleti-Mecsek

Cím: 7333 Kárász, Fürdő utca 10.
Telefon szám: +36-72 671-304
Fax szám: +36-72 671-604
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Pap Judit Elza
Link: www.keleti-mecsek.hu

Kárász a Mecsek keleti részén, a Baranyai-hegyhát és a Völgység dombjainak találkozásánál (Zobákpuszta és Szászvár között) fekvő, festői szépségű kis falu, melyet minden oldalról erdőkkel borított dombok vesznek körül. A Völgységi patak itt fordul nagy ívben délre, a falu házai a patak mentén helyezkednek el. A Komlótól és Bonyhádról egyaránt 10 km-re lévő települést autóbusszal, valamint vasúttal is elérhetjük, a Bátaszék-Dombóvár vonalon.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner