12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Békéscsaba
www.bekescsaba.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szarvas Péter E-mail: varoshaza@bekescsaba.hu
 Telefon: +36-66-523-800 Fax: +36-66-523-804
galéria

 galéria
Kiállítóterem, tárlat ahol a magyar és külföldi képzőművészek alkotásait, képeit, műgyűjteményeit lehet megtekinteni és megvásárolni.
 

Jankay Galéria - Békéscsaba

Telefon szám: +36-66/524-656
Fax szám: +36-66/524-656
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szegediné Kozák Mária
Cím: Békéscsaba, Andrássy út 37-43.
Link: www.jankay.hu

         
         
A Galéria (mely a Csaba Center 3. emeletén található) állandó kiállításon mutatja be névadójának, Jankay Tibor képzőművésznek a hagyatékát. A Galéria naponta 9-20 óráig tart nyitva, a látogatás díjtalan. Jankay Tibor Békéscsabán született 1899. március 24-én. Életét részben Békéscsabán, részben az USA-ban Los-Angelesben töltötte, ahol 1994. március 20-án hunyt el. Végrendeletében szülővárosára hagyta életművét, azzal a kéréssel, hogy a város Jankay Tibor Múzeumot hozzon létre a művészeti hagyaték bemutatására.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner