12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dunasziget
www.dunasziget.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Cseh Benjámin Csaba E-mail: pm@dunasziget.t-online.hu
 Telefon: +36-96-233-478 Fax: +36-96-233-478
szálláshely

 szálláshely
 

Jázmin üdülőház   Info

Telefon szám: 06-70-4454452
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Jonathan Thuroczy, Nagy Eszter
Cím: 9226 Dunasziget, Cikola utca 30.

         
         
Szigetköz szívében, Dunaszigeten - csendes, nyugodt, családias környezetben - várjuk kedves vendégeinket. A vadregényes környék számos lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak ugyanúgy, mint az aktív pihenést kedvelőinek. Dunasziget fekvéséből adódóan rövid időn belül (20-40 perc) elérhető két gyógyvizes termálfürdő, valamint Mosonmagyaróvár, illetőleg Győr, a megyeszékhely is. Szerencsés fekvéséből adódóan könnyen megközelíthető a magyar, illetve két szomszédos ország fővárosa is (Budapest, Bécs, Pozsony). Dunasziget saját szabad stranddal is rendelkezik, és mivel a Duna partján helyezkedik el, számos vízi sportot próbálhat ki az idelátogató. Mindezeken felül lovaskocsikázásra, lovaglásra és számos aktív program élvezetére van lehetőség, melyeknek csak a képzelet szabhat határt. Szívesen állunk kedves vendégeink rendelkezésére a programok összeállításában. A Jázmin Üdülőház egy teljesen felszerelt,minden igényt kielégítő családi ház, fedett terasszal, gyönyörűen gondozott, grillezési lehetőséggel és bográcsozással alkalmas udvarral. Kedves vendégeink rendelkezésére áll 7,5m x 3,6m nagyságú medencénk, melyet a hozzánk ellátogatók teljesen térítés mentesen saját felelősségre használhatnak. Árainkat az alábbiakban tekinthetik meg: családok részére (2 felnőtt, 2 gyermek): 16.000,- /éjszaka 6 fő részére: 30.000,- forint/éjszaka 12 fő részére: 60.000,- forint/éjszaka 5 éves kor alatti gyermeknek ingyenes Áraink az idegenforgalmi adót NEM tartalmazzák, melynek mértéke - 18 éves kor felett - 200,- forint/éjszaka A Jázmin Üdülőház egész évben várja kedves vendégeit.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.