12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Borsodnádasd
www.borsodnadasd.hu
Borsodnádasd szűk völgyeiben megbúvó utcáinkat gyönyörű, vadban gazdag erdőségek övezik, s csábítják túrázásra a természet szerelmeseit. Jó vizű forrásaink, horgásztavaink évtizedek óta vonzzák magukhoz az ország minden tájáról az ideérkezőket. A közvetlen környezetünkben található kiemelt turisztikai célpontok (Eger, Szilvásvárad) felé jó kiindulópontot találhat Borsodnádasdban, bármely kirándulásra vágyó utazó.
 Polgármester: Kormos Krisztián E-mail: polgarmester@borsodnadasd.hu
 Telefon: +36-48-442-334 Fax: +36-21-345-70-45
kézműipar

 kézműipar
Neves iparművészek és népi iparművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Járdán József fegyverkovács és fémműves mester

Telefon szám: +36-48-442-040;+36-30-293-4299
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Járdán József
Cím: 3671 Borsodnádasd, Belső út 51.
Link: jardan.hu

         
         
A régi fegyverek, de különösen a kardok iránti megszállott vonzalmam vezetett oda, hogy az utóbbi 25 évben elsősorban ezek készítésével foglalkozom. Az idők során célzottan gyűjtöttem ismereteimet, mind elméleti mind gyakorlati téren, és így mára szinte bármelyik régi típusú fegyvert autentikusan el tudom készíteni. Munkásságom termékeit már több kiállításon bemutathattam az érdeklődő közönségnek. Járdán József fegyverkovács és fémműves mester. A kardkészítésen túlmenően műhelyemben megrendelésre egyéb fémműves tárgyakat is előállítunk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner