12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Izsák
www.izsak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Mondok József E-mail: izsak@izsak.hu
 Telefon: 0036-76 568-060 Fax: 0036-76 569-001
étterem,    gyógynövények,    híres személy,    horgászat, horgásztó,    mozi,    múzeum,    nemzeti park,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    védett ritkaság

 étterem
 

Vino Étterem Restaurant Izsák

Telefon szám: +36-76 569 135
Cím: Izsák, Dózsa György tér 2
Link: www.vinoetterem.hu

A Vino Étterem Izsák Város Főterén található. A századfordulón 1906-ban épült, éttermünk berendezése a polgári hangulatot idézi fel. Mint az étterem neve is tükrözi nagy gondot fordítottunk a borkínálatra, mely minőségében és összeállításában is kiváló, és szinte teljes képet mutat az ország borvidékeiről. K&H és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Izsáki horgász és pihenőpark

Telefon szám: +36-30 249-6924
Cím: Izsák
Link: www.izsakihorgaszto.hu

Az Izsáki horgász és pihenőpark Magyarország legnagyobb kiterjedésű, Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyék alkotta dél-alföldi régiójában, IZSÁK Város észak-keleti külterületén terül el. A 32 hektáros terület összesen 6-7 hektárnyi, halfajokban gazdag nagy halállományokkal rendelkező horgásztavai egész évben várják a horgászokat és a kikapcsolódásra, pihenésre vágyókat. Melegkonyhás csárdánk (Izsáki Halászcsárda), úszómedencénk, napozóteraszunk, gyermekjátszóterünk és családbarát parkosított, erdősített környezetünk garantálja a könnyed kikapcsolódást. Szálláshelyek tekintetében összkomfortos vendégházaink és színvonalas kempingünk áll a kedves vendégek szolgálatára. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 múzeum
 

Pálinka és Helytörténeti Múzeum - Izsák

Cím: Izsák, Bajcsy Zlinszky u.
Link: www.izsak.hu

Pálinka és Helytörténeti Múzeum Izsák
 nemzeti park
Európában egyedülálló természeti környezet és állatvilág, a Világörökség része. Magyarország különösen védett értéke, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Kolon-tó és környéke - Izsák

Cím: Izsák, külterület
Link: www.izsak.hu

Kolon-tó és környéke - Izsák. A madárvilág iránt érdeklődőknek nyújt élményt az Izsák határában elterülő Kolon-tó. A terület bejárására az Izsákot Soltszentimrével összekötő 12 km hosszú, sárga sáv jelzésű túraútvonalat és a hozzá kapcsolódó tanösvényeket ajánljuk. Az Kolon-tó, mint Duna-Tisza köze a legjelentősebb vizes élőhelye mint nádas mocsarak, fűzlápok, zsombékosok hazája ideális költő helye sok hazánkban előforduló gémfajnak.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner