12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szentendre
www.szentendre.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Fülöp Zsolt E-mail: titkars@ph.szentendre.hu
 Telefon: +36-26 503-300 Fax: +36-26 312-905
színház

 színház
Kiváló színészek és színtársulatok előadásai felejthetetlen hangulatot teremtenek. Kérje programfüzetünket!
 

Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre

Telefon szám: +36-20 932-7475
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.iiszt.hu

         
         
Azzal az örömteli hírrel köszöntjük Önöket, hogy társulatunk szeptemberben újra "megnyitja kapuit” Szentendrén. Közel kétéves kitérő után, ismét "visszataláltunk otthonunkba”, egy olyan méltó helyszínre, amely maga is az össznemzeti kultúránk egyik legszebb szimbóluma: a szentendrei Skanzenbe. A színházi előadásokat a Skanzen Vigadó épületében tartjuk, ahol kezdésként, havonta várja majd Önöket az a 200 férőhelyes színházi környezet, amely reményeink szerint minden igényt ki fog elégíteni a 80 nm-es színpadával, soronként emelkedő mobil nézőterével, és egy kifogástalan hang- és fénytechnikával. Mindezek mellett, köszönettel tartozunk a Skanzen vezetőségének, hogy egy különleges környezetet biztosítanak munkánk és nézőink számára.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner