12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Zamárdi
www.zamardi.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: CSÁKOVICS GYULA E-mail: zamardipmh@t-online.hu
 Telefon: +36-84-348-400 Fax: +36-84-349-147
szálláshely

 szálláshely
 

Hotel Sirály   Info

Telefon szám: +36-84-545-111
Fax szám: +36-84-345-116
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Laskai Zoltán
Cím: 8621 Zamárdi, Kiss Ernő u.
Link: www.hotelsiraly.hu

         
         
A Balaton egyik leghosszabb, mintegy 3 km-es szabad partszakaszán, a víz mellett lévő. 1997-ben épült Hotel Sirály 25 erkélyes, fürdőszobás, színes televízióval (SAT) ellátott szobával, korszerű, ízlésesen berendezett étteremmel, fél- és teljes panziós ellátással várja kedves vendégeit. Konferenciaterem, ingyenes és őrzött parkoló, sportolási lehetőség szolgálja az idelátogatókat. Vendégeink óriási kevezménnyel vehetnek részt a szálloda szervezésében lebonyolított programokon. A gyermekes családok igényeinek teljes mértékben megfelelnek az erre a célra kialakított szobák. Szállodánk egész évben nyitva tart, elő- és utószezonban 30-40%-os kedvezményt biztosít vendégei számára. Legyen vendégünk! Szeretettel várjuk a Hotel Sirályban!

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.