12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pécs
www.pecs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Péterffy Attila E-mail:
 Telefon: 0036-72 533-800 Fax: 0036-72 212-049
szálláshely

 szálláshely
 

Hotel Millennium**** - Pécs
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: 0036-72-512-222
Fax szám: 0036-72-512-223
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: H-7625 Pécs, Kálvária u. 58.
Link: www.hotelmillennium.hu

         
         
Közvetlenül Pécs történelmi belvárosa fölött, a Kálvária domb déli oldalán, mindössze 5 percnyi sétára a főtértől található a Hotel Millennium, a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre. A szálloda természetvédelmi területen fekszik, környékén több múzeum és műemlék található. A hotel összesen 38 szobával rendelkezik. Valamint van wellness-részleg is (élménymedence, infrakabin, finn szauna). Részletes információ és aktuális ajánlataink az ikonra kattintva olvashatók. K&H, MKB és OTP SZÉP kártyát is elfogadunk!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner