12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyíregyháza
www.nyiregyhaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Kovács Ferenc E-mail: nyhjegyz@nyirhalo.hu
 Telefon: 0036-42-310-192 Fax: 0036-42-314-724
konferencia központ

 konferencia központ
Felkészült termek, célszerű kialakítások, modern technika és kiváló asszisztencia várja a tematikus rendezvények látogatóit. Komfort és kellemes környezet segíti a rendezvényt követő kikapcsolódást. Kérje részletes tájékoztatónkat itt.
 

Hotel Korona*** Rendezvényterme - Nyíregyháza

Telefon szám: +36-42 409-300; +3670 555-2138
Fax szám: +36-42 409-339
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szilágyi Istvánné
Cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 1.
Link: korona-hotel.hu/rendezvenyhelyszin

         
         
A Hotel Korona rendezvényterme bármely zártkörű rendezvényhez, hivatalos vagy családi eseményhez optimális, akár 250 főt is befogadó helyszín. Filozófiánk, hogy minden rendezvény egyszeri és megismételhetetlen, így egyedi tervezést igényel. Rendezvénye sikeréhez "testre szabott" azaz az alkalom jellegéhez, vendégköréhez, szezonhoz igazított, egyedileg összeállított menüsorral, szervezési tanácsokkal járulunk hozzá, vagy kívánságára az Ön elképzelését valósítjuk meg akár a Korona falain kívül is. K&H , MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner