12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kiskőrös
www.kiskoros.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Domonyi László Mihály E-mail: jegyzo.kiskoros@emitelnet.hu
 Telefon: 0036-78-311-122 Fax: 0036-78-312-160
gyógyfürdő

 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Hotel Imperial Gyógyszálló

Telefon szám: 0036-78-514-400
Fax szám: 0036-78-514-410
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 6200 Kiskõrös Erdõtelki út 21.
Link: www.hotelimperial.hu

         
A Hotel Imperial Gyógyszállóhoz tartozó fedett medencetérben gyógyvízzel feltöltött úszó- és ülõmedence várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat. A gyógyvíz hatására a bõr hõmérséklete emelkedik, a felületes erek kitágulnak, a helyi anyagcsere javul, az immunbiológiai reakciók fokozódnak, a betegek a fürdõkúra hatására szinte megfiatalodnak. A felsorolt hatások következtében a gyógyvíz gyulladáscsökkentõ hatású a krónikus mozgásszervi, urológiai és nõgyógyászati betegségek esetén fájdalomcsillapító hatású, izomlazító hatású, kötõszöveti hegesedést oldó hatású.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner