12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Putnok
www.putnok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: TAMÁS BARNABÁS E-mail: putnok@hu.inter.net
 Telefon: +36-48-530-010 Fax: +36-48-530-032
képzőművészet

 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Holló László Galéria - Putnok

Telefon szám: +36-48 430-909
Kapcsolattartó személy: Zsuponyóné Ujváry Mária
Cím: 3630 Putnok Rákóczi Ferenc út. 14.
Link: www.hermuz.hu

         
         
A Holló László Galériát 1994-ben alapította a gömöri Hétben született Ujváry Zoltán néprajztudós, saját képzõmûvészeti gyûjteményébõl. Az épületet Seress Sarolta végrendeletileg hagyományozta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Múzeumok Igazgatóságának. Az állandó kiállításban Holló László, Medgyesy Ferenc, Feledy Gyula, Szilágyi Imre, Bodó Sándor, Józsa János, Kiss Nagy András alkotásai szerepelnek. A két idõszakos kiállítóteremben változatos tárlatok kerülnek megrendezésre, bemutatva a környék és az innen elszármazott alkotók munkáit. A galéria lehetõséget ad az országhatáron túl élõ mûvészek bemutatkozására is. A kiállítások nyitva tartása: keddtõl péntekig 10-tõl 16 óráig, hétvégén bejelentés alapján látogatható

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner