12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hidegkút
www.hidegkut.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Kriszt András E-mail: jegyzo@totvazsony.hu
 Telefon: +36-88-245-110 Fax: +36-88-245-110
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    kilátó, panoráma,    lovaglás,    sétáló utca, városkép,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Lola Vendégház Hidegkút

Telefon szám: +36-88 245-178
Kapcsolattartó személy: Herche Ágnes
Cím: 8247 Hidegkút, Hosszú út. 68.
Link: lolavendeghaz.hu

Hidegkúton, Veszprémtől mindössze 12 km-re, mégis távol a zajtól egy meghitt, csendes zöldövezetben várja kedves vendégeit a Lola Vendégház. Az apartman a családi házunk felső szintjén található, külön bejárattal, illetve idén épült meg a vendégház új szárnya. Igényesen, családias hangulatban berendezett szálláshely, ahol felszerelt konyha, terasz és a kertben grillezési lehetőség van. Parkolni az udvarban lehet. A szálláshely önellátó, azonban reggeli és vacsora igényelhető. Foglalás min. 2 éjszakára lehetséges. 14 éven aluliaknak 50 % gyerekkedvezményt biztosítunk. K&H és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Recsek-hegyi Noszlopy Gáspár kilátó

Cím: Hidegkút külterület
Link: www.hidegkut.hu

 
A lakott területektől kissé távolabb eső kilátó és környéke kedvenc célpontja a túrázóknak, Hidegkútról a zöld jelzés mentén haladva érhetjük el. A fából épült, a környező erdőállomány lombkoronái fölé emelkedő kilátóból a Balaton keleti medencéjére és Tihanyra nyíló csodálatos panoráma tárul az ideérkező szeme elé.
 templom
 

Hidegkút Római katolikus temploma

Cím: 8247 Hidegkút, Fő u. 2.
Link: www.hidegkut.hu
Telefon szám: +36-88 506-960

Hidegkút község kiemelkedő épülete a Boldogasszony bemutatására felszentelt római katolikus templom. A plébániát 1764-ben alapították, anyakönyvek ettől az időponttól találhatóak a településen.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner